Internationale venskabskampe: Tyskland napper snæver sejr over England


England 2.90 Uafgjort 3.35 Tyskland 2.40 (Kickoff tirsdag 21:00)
 

Englands VM-forberedelser kom skidt fra land fredag aften, da Three Lions tabte 0-2 på hjemmebane til Chile.

Nu skal englænderne så op imod Tyskland i endnu en venskabskamp på Wembley. Hodgson kan muligvis gøre brug af sin anfører, Steven Gerrard, der var ude med en skade fredag. Daniel Sturridge og Kyle Walker er også tilgængelige igen, mens Rickie Lambert skal testet før kampstart. Phil Jones misser kampen på grund af en lyskeskade.

Tyskland er uden folk som Mesut Özil, Phillip Lahm og Manuel Neuer og satser derfor på at give nogle af de mange unge talenter mulighed for at vise sig frem. Real Madrids Sami Khedira er ude det næste halve år og risikerer at misse VM, efter at han blev korsbåndsskadet i venskabskampen mod Italien.
 

Kampodds

Selv ikke på hjemmebane mod et tysk landshold, der har ladet nogle af de bedste spillere blive hjemme, kan England regnes for favoritter. Hjemmeholdets odds er 2.90, mens gæsterne har odds 2.40.

Hodgson & Co. bør blive forstærket med typer som Daniel Sturridge og Steven Gerrard tilbage i start-11'eren. Til hjemmeholdets fordel tæller det også, at englænderne de seneste år har slået store nationer som Spanien, Italien og Brasilien på eget græs.

Det vil dog være noget nær vanvid at spille mod et tysk landshold, der i modsætning til England er blandt favoritterne ved VM i Brasilien. Med tanke på at Joachim Loew nok vil eksperimentere en hel del, kan det være en god idé at satse på tyskerne, hvor man får sin indsats tilbage i tilfælde af uafgjort. Det giver odds 1.72.
 

Over eller under 2.5 mål

Kampen mod Chile understregede Englands svagheder i defensiven. Den centrale forsvarskæde med Gary Cahill og Phil Jagielka er ikke stærk nok til international topfodbold, og holdet mangler en dedikeret defensiv midtbanespiller.

Englands forsvar virker meget sårbart over for spillere, der løber dybt, hvilket er dårlige nyheder mod et tysk hold, der bugner af meget talentfulde offensive midtbanespillere.

England har dog mål i sig, og med Sturridge tilbage bør holdet være farligere, end det var mod Chile. Over 2.5 mål ligner det åbenlyse valg til odds 1.72, mens under 2.5 scoringer giver odds 2.00.
 

Hvem scorer?

Wayne Rooney er favorit som målscorer med odds 3.15, men mod et stærkt tysk forsvar kan det være en god plan at sætte en skilling på en outsider som Andros Townsend til odds 5.50 eller Steven Gerrard til odds 6.25.

Hos Tyskland finder vi Mario Götze, Max Kruse, Thomas Müller, Marco Reus og Andre Schürrle til odds 3.40. I denne gruppe af potentielle målscorere er det Dortmunds angriber Reus, der har det bedste snit med syv mål i 11 optrædener.
 

Den endelige dom

England bør være mere fokuseret mod en modstander af Tysklands kaliber, og gæsterne har, hvad der skal til for at udstille Roy Hodgsons spilleres skrøbelighed. En snæver tysk sejr er det mest sandsynlige resultat.
 

Resultattip:
England 1 Tyskland 2 (9.50)


Klik her for at spille på internationale venskabskampe hos Unibet!