Landskamp: Optakt og spilforslag til Ungarn-Norge


Ungarn 2.40 Uafgjort 3.25 Norge 2.75 (Kickoff kl. 20:30)

Norge og Ungarn har mødt hinanden 19 gange gennem tiderne. Seks af kampene har været i EM-kvalen, seks i VM-kvalen, én i OL-kvalen i 1981 og seks i venskabsregi. Norge har vundet fem kampe, mens onsdagens modstander har taget sejren i otte tilfælde. Seks kampe er endt uafgjort, hvoraf fire gange 0-0 kom i træk i årene 1984-1991). Uafgjort onsdag aften giver odds 3.25.

Tarik Elyounoussi, John Arne Riise og Alexander Tettey har meldt fra til kampen. Ind i truppen kommer Anders Konradsen og Jonathan Parr. Torsdag måtte også Joshua King melde pas, og Håvard Nielsen er hentet ind som erstatning.

Mohammed Abdellaoue tegnede sig for to scoringer i Hannovers udesejr mod Stuttgart søndag. Den tidligere Vålerenga-angriber har været ude med rygproblemer, men udnyttede sine chancer i den halve time, han spillede i Bundesligaen mod William Kvists klub fra Baden-Württemberg.

Moa er klar over, at Joshua King og Alexander Søderlund gjorde det rigtig godt i kampene mod Schweiz og Cypern, og motivationen for at vise sig frem burde således være i top til kampen mod Ungarn på trods af opgørets status som venskabskamp. Abdellaoue giver odds 8.50 som kampens første målscorer.

Norges trup til kampen:
Rune Almenning Jarstein - Viking
Espen Bugge Pettersen - Molde
Mohammed Abdellaoue - Hannover
Valon Berisha - Red Bull Salzburg
Daniel Braaten - Toulouse
Magnus Wolff Eikrem - Molde
Tarik Elyounoussi - Rosenborg
Vegard Forren - Molde
Vegar Eggen Hedenstad - Freiburg
Brede Hangeland - Fulham
Markus Henriksen - AZ Alkmaar
Tom Høgli - Brügge
Ruben Yttergård Jenssen - Tromsø
Håvard Nordtveit - Borussia Mönchengladbach
Tore Reginiussen - Rosenborg
Alexander Toft Søderlund - Haugesund
Anders Konradsen - Strømsgodset
Håvard Nielsen - Red Bull Salzburg
Jonathan Parr - Crystal Palace

Vi skal tilbage til 2007 for at finde Norges seneste kamp mod Ungarn. Steffen Iversen, Daniel Braaten og John Carew (dobbelt målscorer) sørgede for 4-0-sejren under ledelse af en gammel kending af dansk fodbold, Åge Hareide. Den gamle målræv Steffen Iversen sørgede for kampens første kasse efter 22 minutters spil. Stillingen 1-0 holdt til pausen. Braaten er den eneste af de tre målscorere, der stadig er inde i landsholdsvarmen. 0-1 ved pausen giver odds 5.00, mens slutresultatet 0-4 giver dig dine penge hele 70.00 gange igen.

I 2012 har Ungarn resultatstatistikken 4-3-1. Der er tale om fire venskabskampe og fire VM-kvalkampe. "De Magiske Magyarere" befinder sig på andenpladsen i kvalgruppen til VM i Brasilien i 2014. Ud af holdets 14 scoringer har Mainz-bomberen Ádám Szalai tegnet sig for de tre. Den tidligere Real Madrid B-angriber har fundet netmaskerne i kampe med habil modstand (bortset fra Andorra) som Bulgarien og Tyrkiet og kan derudover prale af otte mål i 11 Bundesliga-kampe i denne sæson. Szalai giver odds 3.50 som målscorer i onsdagens opgør på Stadium Puskas Frenc.

Spilforslag:
Sats på Moa som målscorer til 4.00
Sats på Ádám Szalai som målscorer til 3.50
Sats på 0-1 ved pausen til 5.00