Multi-tasking: Weekendens bedste multivæddemålDobbelt op

Colombia tager imod Paraguay fredag aften i en kamp mellem det bedste forsvar og det dårligste angreb i CONMEBOL-kvalen. Los Cafeteros har været utroligt stærke på det seneste og har det exceptionelle talent ved navn Falcao i angrebet til at banke kasser ind, mens Paraguay er et hold på vej nedad efter en årrække, hvor holdet har fået sine resultater gennem fight og defensiv fodbold. Det er svært at forestille sig, hvor Paraguays mål skal komme fra, så vi satser på, at hjemmeholdet holder clean sheet til 1.90.

Østrig besøger Kazakhstan i det, der er en reprise af de to holds dødkedelige kamp i kvalifikationen til EM 2012 for et år siden. Dengang havde østrigerne ikke ligefrem indstillet sigtekornet, og holdet skrabede en 0-0'er hjem i en kamp, hvor man kun formåede at ramme målet tre gange ud af 16 skud. Siden da har Marcelo Kollers mandskab dog vist fin form, og selvom Østrig tabte sin seneste kamp - en snæver 1-2'er mod et meget stærkt tysk hold - så burde der være nok kvalitet på holdet til at stjæle alle tre point med hjem.

Tre på stribe

Peru og Bolivia er sandsynligvis de to svageste hold i den sydamerikanske kvalifikation, men de er på nogenlunde samme niveau. Værterne fra Bolivia er store favoritter til et odds, der er alt for lavt i forhold til de individuelle kvaliteter hos gæsterne og den stort set ubetydelige fordel ved højderne i La Paz. Gæsterne ligner et godt "value-bet" til odds 1.94 på dobbeltchancen X2.

USA forsøger at undgå en chokerende skuffelse i CONCACAF-kvalen ved at udspille svage Antigua og Barbuda sent i aften. På trods af hans mange mål i Eredivisie i Holland har amerikanerne ikke udtaget Jozy Altidore, og holdets alternativer i angrebet ser ganske tynde ud. Mens det kan have sine fordele at stille op i en stort set angriberløs formation, så kan det meget vel føre til problemer mod et hold, som forsvarer sig dybt. Amerikanerne burde vinde kampen, men forvent ikke en ydmygelse. Under 2.5 ligner et godt spil.

Med otte mål i sine seneste ni kampe vil Zlatan Ibrahimovic være endnu mere selvtillidsfyldt end normalt, når han går ind til kampen mod en af Europas traditionelle lilleputter, Færøerne. PSG-angriberen kan også prale af at have lavet fire mål i sine seneste syv landskampe, så mod en svag modstander giver det god mening at spille på, at han scorer to eller flere mål til odds 3.50.

Firling

Spaniens kamp mod Hviderusland er en af den type kampe, som verdens- og europamestrene skal vinde nemt. Hviderusland vil forsøge at have alle mand bag bolden, men det er spanierne sådan set vant til på nuværende tidspunkt, og de har smadret hold, der var langt stærkere end det, de møder i Minsk. Oddset på at gæsterne scorer i hver halvleg er for højt sat, så det bør man udnytte.

I en anden ulig kamp tager Holland mod Andorra, og her vil værterne fortsætte med at give yngre spillere chancen. Han er måske ikke et etableret navn i Europa, men den hurtige PSV-angriber Jeremain Lens har gjort et stort indtryk i den seneste tid, og han starter inde for landsholdet i aften. Han har scoret tre mål i bare fem kampe, og mod så lille en nation på den store bane i Rotterdam har han grund til at tro på, at det bliver til flere i aften. Vi satser på, at han scorer mindst to gange.

En anden spiller, der er svær ikke at satse på foran mål, er planetens dygtigste, Lionel Messi. I sine seneste syv landskampe har han fundet nettet i intet mindre end ti tilfælde - inklusiv et mindeværdigt hattrick mod Brasilien. Med tanke på at han også sparker dødbolde, bør man ikke tænke sig om to gange, før man sætter penge på ham som målscorer mod Uruguay til odds 1.95.

Til sidst tager vi fat i Tyskland, der rejser til Aviva Stadium i Dublin for at møde Giovanni Trappatonis Irland, og som forventes at tage alle tre point. Irerne var middelmådige i sommerens EM og har ikke meget andet end fight og vilje at komme med. Tyskerne derimod er en velsmurt sejrsmaskine, der har nogle rimelig imponerende esser i ærmet. Thomas Müller, Marco Reus og Mesut Özil forventes at starte bag ved Miroslav Klose, og det er netop sådan en offensiv linje, der vil nyde at boltre sig mod Darren O'Dea og Keith Fahey. Özil er nøglespilleren på holdet, og odds 4.00 på at han finder målet, ser generøst ud mod så svag en modstander.

Eds spilforslag

Dobbelt op: Colombia (clean sheet) vs. Paraguay, Kazakhstan vs. Austria. Odds: 3.27.

Tre på stribe: Bolivia vs. Peru (dobbeltchance X2), USA vs. Antigua og Barbuda (under 2.5 mål), Sverige vs. Færøerne (Zlatan Ibrahimovic scorer to mål eller mindre). Odds: 15.96.

Firling: Hviderusland vs. Spanien (scorer i begge halvlege), Holland vs. Andorra (Jeremain Lens scorer to mål eller flere), Argentina vs. Uruguay (Lionel Messi scorer), Irland vs. Tyskland (Mesut Özil scorer). Odds: 24.96.