Spilforslag U21-EM: Tyskland får svært ved at stoppe spansk offensiv i finalen


Tyskland - Spanien (kampstart fredag 20.45)
(asian handicap -0.25) 2, 8 units
Odds 1.68

Spanien har ikke tabt en U21-landskamp siden 24. marts 2016. De har spillet 13 kampe siden, hvoraf 10 blev vundet. De har spillet seks landskampe i 2017 og vundet dem alle - to træningskampe mod Italien og Danmark, som begge har været med her ved slutrunden, samt de fire EM-kampe i Polen.

Italien har de som bekendt nu slået to gange, og nok fik italienerne en mand udvist i semifinalen, men mon det i sidste ende havde gjort den store forskel?

Det virker ganske enkelt, som om tyskerne har utrolig mange strenge at spille på. Alene det faktum at de har en mand, der har scoret hattrick i turneringen og ikke engang er topscorer, siger en del. Det er fuldt berettiget, at Tyskland også er nået finalen; de har spillet det næstbedste fodbold, men det er meget, meget svært at se dem holde Spanien fra scoring. 

Man kan selvfølgelig hævde, at tyskerne også er pænt giftige, men de har tabt tre af deres seneste syv landskampe, og alle tre nederlag var uden mål fra tyskerne selv - blandt andet mod Italien og Portugal, der også begge har været med her i Polen. 

Det er næsten for åbenlyst at "kalde" Spanien, men i lige dette tilfælde må det altså blive en favoritsatsning, for det er ganske enkelt svært at plædere for et spansk sammenbrud.

Tyskland over 4.5 hjørnespark, 8 units
Odds 1.66

Tyskerne snitter over otte hjørnespark pr. kamp i denne turnering og er i det hele taget normalt et hold, der kommer frem til mange hjørnespark.

Spanien har i gennemsnit givet seks hjørnespark væk pr. kamp, Italien nåede op på fem af slagsen, hvorfor jeg også regner med, at Tyskland præsterer mindst det samme.

Spanien under 1.5 kort, 4 units
Odds 2.43

Muligvis for dristig en satsning, for det er sidste kamp, og det betyder derfor ikke et hak, om man lige skulle rende ind i advarsel. Omvendt er det svært at spille imod ens natur, og Spanien har altså kun fået tre gule kort i hele turneringen. 

Mod Italien lod de sig ikke provokere til ét eneste kort, selvom Italien røg ind i fire gule og et gult/rødt, så der var en del muligheder for at hoppe på limpinden.

De holdt sig dog i skindet, og Tyskland er normalt selv et ganske fair spillende hold, så det ligner ikke en kamp, der udarter sig. Derfor synes jeg, at odds 2.43 er værd at satse lidt på.