Transfersnak: Arsene Wenger vil hente PSG-stortalent til Arsenal


Internetsnak

Arsenal-boss Arsene Wenger er ude efter Paris Saint-Germains teenagetalent Adrien Rabiot, der skal udfylde det mest gabende hul hos The Gunners: den centrale midtbane.

Det mener vi: Franskmændenes succes hos Arsenal er velkendt, og Rabiot er en talentfuld midtbanespiller, der er frustreret over manglende førsteholdsfodbold hos pariserne. Han vil være en god tilføjelse til Arsenals trup.

Tabloidspekulation 1

En anden spiller, der kan være på vej væk fra Paris, er Edinson Cavani, som har tiltrukket sig opmærksomhed fra Liverpool - ifølge spillerens agent.

Det mener vi: The Reds vil hente en ny angriber denne sommer, men med mindre klubben vil bruge kæmpe summer på lønninger, så vil en stjerne som Cavani nok søge andre steder hen.
 

Tabloidspekulation 2

Manchester Citys Javi Garcia er angiveligt tæt på at bytte England ud med Rusland og Zenit Skt. Petersborg - et skifte til en værdi af 117 millioner kroner.

Det mener vi: City skal have trimmet truppen for at leve op til Financial Fair Play, og Garcia ligner en af de spillere, der nemmest kan undværes. Andre Villas-Boas er klar til at hente ham til Rusland.

Snak i korridorerne

Aly Cissokho, der i sidste sæson var lejet ud fra Liverpool til Valencia, er klar til at skifte til Aston Villa efter at have forhandlet med Villa-manager Paul Lambert.

Det mener vi: Cissokho satte utvivlsomt sit aftryk på Liverpool - selvom det var af den mere komiske art - og efter indkøbene af Joe Cole, Philippe Senderos og Kieran Richardson må Villa-tilhængerne spørge sig selv, hvem den næste bliver.

Gang i svingdøren

Swansea City-forsvarsspilleren Chico Flores er tæt på at blive genforenet med sin tidligere træner Michael Laudrup i Qatar-klubben Lekhwiya, efter at den walisiske klub har hentet den argentinske VM-spiller Federico Fernandez fra Napoli for 65 millioner.

Det mener vi: Dette "bytte" ligner en opgradering for Swans' manager, Garry Monk, og som 25-årig ligner Fernandez en god investering.