Transfersnak: Barca kæmper med United om colombiansk fløj til 260 millioner


Internetsnak 1

Southampton forsøger at hente Celtics Fraser Forster til St Mary’s for knap 95 millioner kroner.

Hvorfor sker det? Forster ønsker at teste sig selv i Premier League efter at have kæmpet sig til en plads i Englands VM-trup.

Hvorfor sker det? Artur Boruc er allerede mellem stængerne, og spørgsmålet er, om Saints virkelig har brug for endnu en målmand.

Internetsnak 2

Atletico Madrid nærmer sig muligheden for at hente Chelsea-angriberen Fernando Torres hjem til barndomsklubben.

Hvorfor sker det? Der er i øjeblikket meget snak om, at Didier Drogba er på vej tilbage til Chelsea, og nu hvor Romelu Lukaku er tilbage hos The Blues, hvor Diego Costa er José Mourinhos førstevalg, er der ikke meget plads til Torres.

Hvorfor sker det ikke? Mens det virker sandsynligt, at Torres er på vej videre, så er det måske mere sandsynligt, at han ender i AS Monaco, der netop har solgt James Rodriguez til Real Madrid for 670 millioner. Inter i Milano skulle også være en af bejlerne.

Torres har odds 1.75 på at ende i Atletico.

Tabloidspekulation

Barcelona har angiveligt meldt sig ind i kapløbet for at sikre sig Fiorentinas Juan Cuadrado, der også er et transfermål hos Manchester United.

Hvorfor sker det? Barcelona forsøger at forstærke sin midtbane, og Cuadrado vil nok hellere til Barca end United.

Hvorfor sker det ikke? Fløjen har stadig tre år tilbage af sin kontrakt og vil koste i omegnen af 260 millioner.
 

Kun lægetjekket mangller

Liverpool er gået med til at betale 95 millioner for Lille-angriberen Divock Origi, der som en del af aftalen vender tilbage til den franske klub på en lejeaftale i næste sæson.

Hvorfor sker det? Origi har længe været på Liverpools menukort og befinder sig pt. til lægetjek i Boston.

Hvorfor sker det ikke? Tottenham skulle også være ude med snøren. Kan London-klubben spænde ben for rivalerne?
 

Den er hjemme

Arsenal er gået med til at betale små 30 millioner til Nice for den colombianske landsholdsmålmand, David Ospina. Efter Lukasz Fabianskis afrejse til Swansea har Wenger kastet sig over den 25-årige keeper, der skal konkurrere med Wojciech Szczesny om en plads i The Gunners' mål.