Transfersnak: Liverpool-stjerne vil have revet sin kontrakt i stykker


Tabloidspekulation 1

Liverpool-keeper Pepe Reina har bedt klubben om at rive kontrakten i stykker to år før tid, så spanieren kan forlade klubben gratis.

Det mener vi: Det har været en uskøn afslutning på det, der har været en flot Liverpool-karriere for Reina, og nu hvor han er havnet i skyggen af Simon Mignolet, vil det give mening for klubben at lade ham gå.

Liverpool har odds 3.40 på at slå Manchester United i nattens venskabskamp!

Tabloidspekulation 2

Tottenham Hotspur v Southampton - Premier League : News Photo

Tottenham-boss Mauricio Pochettino er klar til sammen med en pose penge at tilbyde Southampton Nacer Chadli i bytte for midtbanespilleren Morgan Schneiderlin, der er vild efter at komme til White Hart Lane.

Det mener vi: The Saints og træner Ronald Koeman vil være fristet af tilbuddet, og Chadli vil være en rimelig tilføjelse til en trup, der har brug for nyt blod.
 

Tabloidspekulation 3

FBL-ENG-PR-SUNDERLAND-CARDIFF : News Photo

West Ham-manager Sam Allardyce vil have Sunderlands Connor Wickham til at fylde det Andy Carroll-formede hul i angrebet ud.

Det mener vi: Wickham ramte topformen til allersidst i den forgangne sæson, og Gus Poyet har næppe tænkt sig at lade en 21-årig angriber med stort potentiale smutte til det, der nok bliver en rival i nederste halvdel af rækken efter sommerferien.

Den går ikke, Granberg

FBL-US-MANCITY-ACMILAN : News Photo

Liverpool-manager Brendan Rodgers har bekræftet, at hans klub ikke vil købe stjerneangriberen Mario Balotelli, men at han stadig leder efter bombere til angrebet på Anfield.

Det mener vi: Balotellis tilbagevenden til Premier League ville have spredt glæde blandt Photoshop-eksperter og fans af vilde udtalelser, men han er næppe, hvad Liverpool har brug for efter Luis Suarez.
 

Den er (næsten) hjemme

FBL-WC-2014-FRIENDLY-FRA-PAR : News Photo

Manchester Citys længerevarende jagt på forsvarsspilleren Eliaquim Mangala er meget tæt på at være slut, og dermed får franskmanden et prisskilt om halsen på knap 300 millioner kroner.

Det mener vi: Martin Demichelis blev bedre og bedre, som sidste sæson udviklede sig, men der er ikke meget tvivl om, at City havde brug for en opgradering i midterforsvaret, og Mangala er navnet.


Van Gaal giver forsvarsspillet en renæssance i Manchester United. Sådan lyder spådommen fra skribent Mark Jones!