Transfersnak: Manchester United vil smide 187 millioner efter VM-finalist


Internetsnak

Louis van Gaals usikkerhed i forhold til Luke Shaw betyder, at Manchester United nu går efter Argentinas og Sporting Lissabons venstre back, Marcos Rojo, der tidligere er rygtet til både Liverpool og Southampton. Kilder i Portugal mener, at han er til salg for 187 millioner kroner.

Det mener vi: Van Gaals insisteren på at bruge wingbacker og hans manglende tillid til Shaw har gjort, at Ashley Young er brugt i venstre side i træningskampene, men Rojo vil tilføre mere defensiv sikkerhed.

Manchester United møder tirsdag aften Valencia - se oddsene på kampen her!


Tabloidspekulation 1

Liverpools jagt på en ny angriber har ført dem i armene på klubløse Samuel Eto'o, der kan tænkes at ville skrive en étårig aftale med Anfield-klubben.

Det mener vi: The Reds må have tænkt på adskillige af verdens bedste angribere som erstatning for Luis Suarez, og Eto'o er nok i bunden af den liste, men det er altid godt at have forskellige muligheder...

Liverpool har odds 1.33 på at besejre Southampton søndag!


Tabloidspekulation 2

Chelsea-boss José Mourinho er klar til at bryde sit eget løfte om, at han ikke ville købe flere spillere denne sommer, og nu er det Romas centrale forsvarsspiller Mehdi Benatia, der skulle være på vej til London for 280 millioner.

Det mener vi: Det ville ikke ligne José at sige én ting og gøre noget andet, ville det? Benatia vil være en førsteklassestilføjelse til et formidabelt Chelsea-hold.

Chelsea møder Real Sociedad i en venskabskamp tirsdag aften - se oddsene her!


Bytte, bytte købmand

QPR-manager Harry Redknapp er klar til at sende angriberen Loic Remy til Tottenham i bytte for både Andros Townsend og Harry Kane.

 

Det mener vi: Den slags aftaler er notorisk vanskelige at få igennem, og selvom Redknapp er en erfaren forhandler, så ligner det en dødfødt idé.

QPR har odds 3.00 på at rykke ud af Premier League i denne sæson!

Den går ikke, Granberg

Sunderland har afvist et bud på 75 millioner fra West Ham på angriberen Connor Wickham, der ifølge arbejdsgiveren er mere værd.

Det mener vi: Wickham lader til at være tøvende over for en kontraktforlængelse med Sunderland, men det vil være ret tankeløst at sælge ham til en mulig rival.

West Ham har odds 6.00 på at rykke ud af Premier League, mens Sunderland har odds 5.50!