Transfersnak: Tidligere Chelsea-stjerne på vej tilbage til Stamford Bridge


Internetsnak

Chelsea-ikonet Didier Drogba er angiveligt på vej tilbage til Stamford Bridge for at agere spillende træner under José Mourinho.

Portugiseren vil have den 36-årige ivorianer til at fungere som reserve for den nyindkøbte Diego Costa, efter at Samuel Eto'o har forladt klubben, og fremtiden for Demba Ba, Romelu Lukaku og Fernando Torres er usikker.

Drogba er kontraktfri efter at have sagt farvel til Galatasaray, og på trods af interesse fra klubber i Qatar såvel som fra Juventus er han nok fristet af at vende "hjem" til Chelsea, der med odds 2.85 er favorit til at vinde Premier League i den kommende sæson.

Tabloidspekulation

Jan Vertonghen er ikke en glad mand ifølge den belgiske forsvarsspillers agent, og den 27-årige kunne være tæt på et drømmeskifte, der bytter Tottenham ud med Barcelona.

Mustapha Nakhli mener at vide, at adskillige klubber er interesserede i hans klient - inklusiv de spanske giganter - og at han er fristet af at skifte hold, nu hvor Spurs igen missede muligheden for Champions League.

Klubben fra Nordlondon har odds 4.50 på at slutte i top-4 i Premier League.

Snak i korridorerne

Arsenal-boss Arsene Wenger er klar til at skrive kontrakt med endnu en VM-stjerne efter at have forhandlet med Nice om den colombianske keeper David Ospina.

Den 25-årige, der var én af sit lands store profiler på vejen til kvartfinalerne, er til salg for bare 28 millioner kroner og er på vej ind i det sidste år af sin kontrakt.

Ospinas måske nye holdkammerat Alexis Sanchez har odds 15.00 på at blive Premier League-topscorer i sin første sæson i den bedste engelske række.


Den er (næsten) hjemme

Liverpool lader til at være tæt på at sikre sig sin fjerde nye spiller denne sommer i form af Benfica-fløjen Lazar Markovic, der blev set i byen og skulle være til salg for 187 millioner.

Serbiske Markovic er et stort talent på blot 20 år, og selvom han nok gerne havde holdt sit kommende skifte hemmeligt, så ændrede ovenstående billede foran John Moores University i Liverpool på det.

The Reds har odds 10.00 på at vinde Premier League i sæsonen 2014/15.