Transfersnak: Van Gaal pønser på at smide midtbanedødvægt over bord


Internetsnak

Southampton er angiveligt ude efter Arsenals Carl Jenkinson som erstatning for Calum Chambers, der rejste den anden vej mandag for 150 millioner kroner.

Sker det? Southampton har ikke råd til at bluffe, efter at klubben næsten har mistet halvdelen af sit hold i dette transfervindue. Der er brug for en kompetent højreback, og det er lige, hvad Jenkinson er. Southampton skal dog kæmpe med West Ham, der skulle være interesseret i en lejeaftale.
 

Tabloidspekulation

Louis van Gaal svinger i øjeblikket øksen over hovederne på Manchester United-duoen Marouane Fellaini og Shinji Kagawa. Fellaini er efterspurgt i Napoli, mens Borussia Dortmund skulle være interesseret i at hente Kagawa tilbage til Signal Iduna Park.

Sker det? Begge spillere har underpræsteret, siden de kom til United, og tålmodigheden er ved at løbe ud på Old Trafford. Kagawa spillede ikke på sin foretrukne plads under Moyes og er blevet yderligere marginaliseret, efter at Juan Mata er kommet til, mens Fellaini, der har lavet nul mål og én assist i 21 kampe, har været én stor skuffelse.
 

Tabloidspekulation 2

Loic Remy kan være på vej tilbage til Newcastle på en étårig lejeaftale, efter at hans skifte til Liverpool gik galt på grund af et dumpet lægetjek.

Sker det? Remy er desperat efter at spille Champions League-fodbold, men er alle ikke det? Den franske angriber ser ud til at ville forlade QPR, og Newcastle, som han scorede 14 kasser for i 26 kampe i sidste sæson, ligger forrest i feltet af bejlere.

Snak i korridorerne 1

Tottenham er tæt på at snuppe Portos højreback Miguel Lopes på en étårig lejeaftale.

Sker det? Tottenham havde defensive problemer sidste år - især på backerne. Kyle Walker missede slutningen af sæsonen på grund af skader, og Lopes, der i sidste sæson var lejet ud til Lyon, vil kunne konkurrere med Walker, der har haft svært ved at komme tilbage i den form, han viste i sin første tid hos Spurs. Lopes har spillet fire landskampe for Portugal, og har som 27-årig godt med erfaring.
 

Kom og tag mig!

West Ham har kastet sig ud i en kamp mod Queens Park Rangers om Marseille-midtbanespilleren Mathieu Valbuena, og begge London-klubber skulle være i forhandlinger med franskmændene om en aftale til en værdi af omkring 60 millioner.

Sker det? Valbuena vil være en fremragende signing for disse klubber. Den offensive midtbanespiller brillerede for Les Bleus ved VM og vil utvivlsomt trives under Harry Redknapp, men spørgsmålet er, om The Hammers kan spænde ben for handlen.