Transfersnak. VM-angriber tager med Alexis Sanchez til Arsenal


Internetsnak

Efter købet af Chile-angriberen Alexis Sanchez forsøger Arsenal nu at forstærke sit angreb yderligere med købet af Queens Park Rangers' franske landsholdsangriber Loic Remy.

Remy fik to optrædener i Brasilien efter en sæson, hvor han scorede 14 mål som lejespiller i Newcastle.

The Gunners er med odds 1.90 favorit til at være franskmandens nye klub, når transfervinduet lukker.

Tabloidspekulation

Liverpool skulle også være ude efter Remy og har odds 9.00 på at købe ham, men The Reds' foretrukne angrebsspiller er angiveligt Swanseas ivorianske bomber Wilfried Bony, der scorede to gange for Elfenbenskysten ved VM.

Forinden havde Bony haft en formidabel sæson med hele 25 kasser for The Swans, og den 25-årige har odds 21.00 på at blive topscorer i Premier League i næste sæson.

Snak i korridorerne

Manchester United står frustreret tilbage, efter at den hollandske landsholdsforsvarer Stefan de Vrij valgte Lazio frem for englænderne.

De Vrij skulle have snakket med Serie A-klubben om et skifte til Rom og afviser dermed muligheden for at spille under sin landstræner Louis van Gaal på Old Trafford.

Forsvarsspilleren har odds 14.00 på at score sit andet VM-mål i lørdagens bronzekamp mod værterne fra Brasilien.

Den er hjemme

Marouane Chamakh har underskrevet en toårig aftale med Crystal Palace.

Den tidligere Arsenal-angriber scorede fem mål, da The Eagles undgik nedrykning i sidste sæson, og han skulle angiveligt have accepteret en lønnedgang på Selhurst Park.

Palace har odds 3.50 på at rykke ned i den kommende sæson.