U20-VM: England jagter avancement efter en sløv start


Irak 3.70 Uafgjort 3.30 Chile 1.95

Her har vi at gøre med to hold, der indtil videre har gjort det rigtig godt ved dette VM, og som hver ligger med fire point forrest i gruppen, hvilket gør, at de kan ende med at tage hinanden i hånden og hoppe ind i ottendedelsfinalerne. Irak formåede at lave to mål mod England og derefter slå Egypten 2-1. Chile er et stærkt hold, der uden tvivl kan nå langt i turneringen. Vi satser på sydamerikanerne, der er i den bedste form og ejer den bedste teknik.
 

Egypten 4.75 Uafgjort 3.50 England 1.70

England går ind til dette opgør med to uafgjorte kampe i bagagen. I dden første kom blev holdet hentet af Irak, mens englænderne selv kom tilbage efter at være kommet bagud til Chile i den anden gruppekamp. Med en sejr er englænderne sikre på at avancere, mens man med endnu en uafgjort ikke er sikker på at gå videre som bedste treer. Egypterne er kommet foran i begge sine kampe, men er blevet hentet og besejret 1-2 i begge tilfælde. Her er der ikke meget håb tilbage, hvilket er en af årsagerne til, at vi tror på England, der dog bør forbedre sig meget i forhold til de første to kampe.
 

Kroatien 1.14 Uafgjort 6.50 New Zealand 18.00

Kroatien bør ikke få de store vanskeligheder ved at besejre New Zealand, selvom holdet ikke ligefrem har scoret mål på samlebånd indtil nu. I den første kamp scorede Rebig det eget vigtige sejrsmål mod Uruguay, mens Inter/Atalanta-spilleren Marko Livaja sørgede for 1-1 mod Uzbekistan. New Zealand har indtil videre ageret slagtekvæg og er sammen med Cuba det svageste hold ved VM. Holdet har endnu sit første mål til gode, mens der er gået fem ind. Vi tror derfor på sejr til Kroatien, der dermed snupper førstepladsen i gruppen.
 

Uzbekistan 3.50 Uafgjort 3.20 Uruguay 2.05

En interessant kamp mellem to gode hold. Uzbekistan har indtil nu været en positiv overraskelse, og efter en udspilning af New Zealand fik holdet uafgjort mod Kroatien. Uruguay tabte den første kamp til Kroatien, men i den anden kamp klarede Roma-talentet Nico Lopez paragrafferne, og her er uden tvivl tale om et mandskab, der vil vokse gennem turneringen. Vi satser på uafgjort, hvilket vil betyde, at Uzbekistan ender som nummer to, mens sydamerikanerne går videre som bedste treer.
 

Klik her for at spille på U20-VM hos Unibet