U20-VM: Optakt og spilforslag til finalen Frankrig-Uruguay


Lørdag aften spilles den altafgørende kamp ved U20-VM, når Frankrig er storfavorit mod Uruguay, der dog vil gøre alt for at overraske, og som har de offensive midler til at gøre det.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Mankowski satser på midtbaneduoen Pogba-Kondogbia og på målene fra Yaya Sanogo og Thauvin i angrebet. Frankrig er blevet bedre og bedre, efterhånden som turneringen har udviklet sig, og på nuværende tidspunkt er holdets styrke - især i angrebet - imponerende.

Uruguay er også vokset fra kamp til kamp takket være målene fra Nico Lopez, der i finalen jagter sit femte turneringsmål. Sammen med Lopez er det også værd at holde godt øje med Laxalt og De Arrascaeta i angrebet.
 

Vejen til finalen

Frankrig lagde stille og roligt fra land og efter sejren over Ghana spillede Les Bleus uafgjort med USA og tabte til Spanien. Fra ottendedelsfinalen og fremefter begyndte Mankowskis drenge dog at skrue bissen på i form af fire mål mod Tyrkiet og Uzbekistan samt 2-1-sejren i semifinalen over Ghana.

Uruguay har haft en mere bøvlet vej mod finalen. Efter nederlaget til Kroatien i åbningskampen (0-1) vandt man flotte sejre over New Zealand og Uzbekistan. I ottendedelsfinalen vandt de lyseblå over Nigeria, før det i kvartfinalen blev til en sejr efter forlænget spilletid mod storfavoritten Spanien. I semifinalen blev det med nød og næppe til en sejr efter straffespark mod Irak, og sydamerikanerne må være de mest mærkede før VM-finalen lørdag aften.
 

Odds & vurdering

Frankrig er vurderet som klar favorit med odds 1.75, mens sejren til Uruguay er sat til odds 4.85. Vi mener også, at Mankowski & Co. er favoritter, men vi forventer først, at det manifesterer sig i anden halvleg, når Uruguay begynder at blive trætte. Vi satser derfor på X/1 i Halvleg/Fuldtid til odds 4.70.


Klik her for at spille på U20-VM-finalen hos Unibet