U20-VM: Optakt og spilforslag til Mexico-Paraguay


Mexico U20 1.92 Uafgjort 3.45 Paraguay U20 3.60 (Kickoff tirsdag kl. 17:00)
 

Mexico har brug for en sejr mod Paraguay ved U20-VM, efter at de grønklædte tabte til Grækenland i åbningskampen. Paraguay spillede uafgjort i sin første kamp og vil forsøge at udnytte modstanderens komplicerede situation til sin fordel.

Grækenland deltager i sit første U20-VM, så der var naturligvis tale om en stor overraskelse, og efter at Paraguay og Mali delte point, er Mexico nu tvunget til at vinde tirsdagens kamp.

Mexico og Paraguay har mødt hinanden én gang tidligere i U20-VM, og dengang vandt Mexico 2-0.

Mexico skal forbedre sine afslutninger, hvis holdet skal vinde onsdag. Mod Grækenland fik latinamerikanerne hele 20 chancer, men tabte alligevel. Det er dog svært at forestille sig, at Paraguay vil kunne give lige så mange chancer væk og stadig vinde over Mexico, der trods alt er et stærkt offensivt mandskab.

Jorge Espericueta, der lavede Mexicos mål i den første kamp - et flot frispark - er en spiller, man skal holde øje med. Han vandt U17-VM og Adidas' Silver Ball på hjemmebane i 2011. Han er et stort talent, der vil være vigtig for mexicanerne frem over i turneringen - hvis altså holdet klarer sig videre fra gruppen. 

Mexico er favorit mod Paraguay, og det er spillerne også klar over. De havde spilovertaget mod Grækenland, og holdets anfører, Antonio Briseno, sagde efterfølgende, at de ikke ville gøre noget anderledes, hvis de fik mulighed for at spille kampen om. Sådan er fodbold bare af og til.


Klik her for at se alle Unibets odds på U20-VM