U20-VM: Optakt til semifinalerne Frankrig-Ghana og Irak-Uruguay


Frankrig 1.50 Uafgjort 4.00 Ghana 6.00

I Bursa mødes de to hidtil stærkeste hold ved U20-VM: Frankrig har indtil videre scoret 13 mål, mens Ghana har lavet 12. De to hold har allerede mødt hinanden én gang i turneringen, og her vandt franskmændene 3-1. Efter sejren mistede Mankowskis mandskab lidt af pusten, spillede 1-1 mod USA og tabte 1-2 til Spanien. Fra ottendedelsfinalerne har det dog været ren Champagne for Les Bleus, der først satte fire kasser ind mod Tyrkiet og sidenhen samme antal mod Uzbekistan.

Hos Ghana har den nye Arsenal-spiller Yaya Sanogo lavet fire mål, mens Sevillas midtbanemand Kondogbia har scoret to gange. Afrikanernes vej til semifinalen har været noget mere dramatisk end Frankigs. Efter at være endt som den bedste treer i gruppespillet slog Ghana et stærkt portugisisk mandskab ud i ottendedelsfinalerne, og i kvartfinalerne måtte en anden af finalefavoritterne, Chile, give fortabt efter 4-3 i forlænget spilletid. Ghaneserne er ikke lige så solide i forsvaret som franskmændene, men i angrebet kan Ghana glæde sig over at have Assifuah, der indtil videre har banket fire mål i nettet. Vi satser på fransk sejr til odds 1.50 i en kamp, der med tanke på de to holds offensive kvaliteter, meget vel kan ende med over 3.5 mål til odds 2.25.


Irak 4.50 Uafgjort 3.40 Uruguay 1.77

Al Azzawis Irak fortsætter med at overraske, og onsdag jagter holdet den historiske finale. Irakerne, der endte som nummer ét i gruppen foran Chile, Egypten og England, slog Paraguay i ottendelsfinalen med 1-0 efter forlænget spilletid, mens sejren i kvartfinalen først blev sikret efter straffesparkskonkurrence mod Sydkorea. Efter at have været foran tre gange blev Irak hentet i sidste sæson af den forlængede spilletid, men i modsætning til de asiatiske mesterskaber for U19-hold sidste år var det irakerne, der kunne række armene i vejret efter dysten fra 11 meter-pletten. Onsdag aften stiller Al Azzawi igen i en 4-2-3-1-formation med Shukor helt i front og Abdulhussein, Tariq og Qasim bagved.

Så har sydamerikanernes vej til semifinalerne været mere stabil. Holdet lagde ud med at tabe til Kroatien, hvorefter man sikkert besejrede New Zealand og Uzbekistan, hvilket kastede en andenplads i gruppen af sig efter kroaterne. I ottendedelsfinalerne vandt Uruguay 2-1 over Nigeria, men den største præstation var kvartfinalen mod storfavoritten Spanien, der blev vundet 1-0 efter forlænget spilletid på mål af Avenatti. Verzeri stiller op i en 4-3-3'er med supertrioen Laxalt-Lopez (fire mål intil videre)-Arrascaeta. De lyseblå er favoritter, men Irak har vænnet sig til at tage fusen på oddsene. Kampen kan meget vel ende i forlænget spilletid, så vi satser på X'et til odds 3.40 og forventer få mål.


Klik her for at spille på U20-VM hos Unibet