U21-EM-kvalifikation: Italien henter point mod stærke belgiere


Belgien U21 2.25 Uafgjort 3.25 Italien U21 2.95 (Kickoff mandag 20:30)


Italien og træner Di Biagio jagter den store gevinst. Belgien har vundet alle sine kampe i kvalifikationsgruppen indtil videre og har vist sig frem som det mest solide og stærke mandskab. Gli Azzurrini har dog spillet sig op i løbet af den seneste måned, og mandag aften vil italienerne gå benhårdt efter at få point.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Belgiens U21-landstræner Walem, der har en fortid som spiller i Italien i Udinese, Parma, Torino og Catania, har et meget imponerende materiale at arbejde med. Vi kan begynde med at nævne Thorgan Hazard og Jordan Lukaku med de berømte storebrødre og derefter gå videre til målmanden Coosemans og angriberen Batshuayi.

Di Biagio må undvære den skadede Di Lorenzo og stiller med sin sædvanlige 4-2-3-1-formation. Baselli og Viviani ligger foran forsvarskæden, mens Molina, Battocchio og Fedato udgør trioen bag ved angriberen Belotti.
 

Form

Belgien har som sagt fået en forrygende start på denne kvalifikation til EM i 2015. Fire sejre i fire kampe med målscoren 7-1 taler sit eget tydelige sprog. Det ene mål, der er gået ind på belgierne, blev i øvrigt sat ind af italienerne i den første kamp i Italien. Walem har fordelen af at have arbejdet mange måneder med de unge spillere, da Belgien ikke var med ved det seneste U21-EM i Israel.

Di Biagios hold slog med en del besvær Cypern på udebane med 2-0 efter at have tabt 1-3 i hjemmekampen mod mandagens modstander, Belgien. Italien skulle meget gerne vinde den svære udekamp, men det vil også være fundamentalt ikke at tabe, eftersom det ikke kun er de 10 gruppeettere, der avancerer, men også de fire bedste toere.
 

Seneste indbyrdes opgør

Det seneste indbyrdes opgør var som nævnt udekampen i Italien i september, der fortjent blev vundet 3-1 af belgierne.
 

Odds & vurdering

Belgien er lille favorit med odds 2.25, mens udesejren giver odds 2.95 og X'et 3.25. Uafgjort ligner et realistisk resultat; Belgien har indtil videre lignet et stærkere hold end Italien, der dog skal have point i kampen om andenpladsen i gruppen.


Klik her for at spille på U21-EM-kvalifikationen hos Unibet!