U21-EM: Optakt og spilforslag til semifinalen Italien-Holland


Italien U21 2.55 Uafgjort 3.25 Holland U21 2.75 (Kickoff lørdag kl. 20:30)


Ubesejrede Italien møder lørdag aften Holland, der avancerede fra gruppespillet via en andenplads, efter at Oranje røg ind i en 0-3-lussing mod Spanien i den sidste kamp. Gli Azzurrini derimod spillede 1-1 mod Norge i deres sidste gruppekamp efter at have besejret værtsnationen Israel og England. De fleste regner med en tæt semifinalekamp på Ha Moshava-stadion mellem to hold, der med rette var store forventninger til inden turneringen.

Italien går ind til opgøret med optimisme, efter at den seneste kamp (venskabskamp) mod Holland endte med en sikker 3-0-sejr tilbage i august sidste år. Samtlige målscorere fra den kamp (Insigne, Florenzi og Immobile) er i øvrigt at finde i Italiens U21-trup til lørdagens semifinale. Desuden kan Italien som det eneste land prale af at have vundet seks EM-titler for U21-hold. Holland har vundet turneringen to gange.

Sidst italienerne nåede til semifinalerne ved U21-EM, var i 2009 i Sverige, da holdet måtte bøje sig for de senere mestre fra Tyskland. Holland har kun været i tre EM-semifinaler gennem tiderne. Vinderen af lørdagens spændende opgør skal møde enten Norge eller Spanien på Teddy Stadium den 18. juni.

Der er ingen tvivl om, at nerver og kampens betydning kommer til at spille en rolle, men den italienske træner, Devis Mangia, garanterer, at vi ikke får et italiensk hold at se, der stiller sig ned på egen banehalvdel og satser på kontrastød:

"Det er essentielt at spille god fodbold", siger han ifølge Uefa's hjemmeside og fortsætter:

"Baseret på hvordan vi er begyndt at tænke, siden jeg tog over, så har vi hele tiden sagt, at det er vigtigt at vinde, men måden, hvorpå du vinder, er endnu vigtigere".

Som oddsene indikerer er det vanskeligt at udpege en klar favorit, og med kampens betydning in mente er det fristende at satse på X'et til odds 3.25. Jo længere vi kommer ind i kampen med en uafgjort stilling, jo mere vil de to hold i så vigtig en kamp begynde at blive nervøse for at lukke mål ind. 
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.25


Klik her for at spille på kampen mellem Italien og Holland hos Unibet