U21-EM: Optakt og spilforslag til Tyskland-Spanien


Gruppe B afsluttes søndag aften med den store kamp mellem Tyskland og Spanien. Tyskerne tabte til allersidst sin første gruppekamp til Holland (2-3), mens Spanien med større besvær end forventet slog Rusland (1-0). Vinder Lopeteguis tropper over Tyskland, er semifinalepladsen hjemme.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Den tyske U21-træner, Adrion, stiller sandsynligvis i sin normale 4-2-3-1-formation, men han må undvære angriberen Mlapa, der blev skadet i kampen mod Holland. I angrebet er Lasogga derfor spydspids med Holtby, Volland og Hermann bag ved sig.

Hos Spanien er Canales ude med en skade, og Lopetegui stiller i en 4-3-3'er med Morata, Rodrigo og Tello som angrebstrioen.
 

Form

Tyskerne endte med at tabe "derbyet" mod Holland, men holdet efterlod et godt indtryk.

Spanien, som man forventer sig meget af med tanke på truppens styrke, havde derimod store problemer med at få den forventede sejr over Rusland.
 

Tidligere indbyrdes opgør

Sidst de to hold mødtes, var under EM i 2009, da det blev til et 0-0-resultat.
 

Odds

Spanien er oddssætternes favorit med 1.90, mens tysk sejr kaster odds 4.00 af sig. Uafgjort giver odds 3.40. Det kan meget vel blive en taktisk affære til at begynde med, og derfor satser vi på uafgjort ved pausen til odds 2.15.


Klik her for at spille på kampen mellem Tyskland og Spanien hos Unibet