Unibet præsenterer: Miralem Pjanic og seks scoringer fra midten af banen


6. Xabi Alonso vs. Newcastle United

Liverpools Xabi Alonso havde masser af muligheder, da han fik fat i bolden på sin egen banehalvdel i Premier League-kampen mod Newcastle, men der var næppe nogen, der havde regnet med at, han skulle gøre det, han besluttede sig for. Mindst af alle Steve Harper i Newcastle-målet...


5. Wayne Rooney vs. West Ham

West Ham-målmand Adrian delte senere skæbne med Harper, da han forgæves bakkede, mens Wayne Rooneys vanvittige langskud sejlede i nettet. Størstedelen af tilskuerne på Upton Park kiggede på i tavshed.


4. Jose Luis Chilavert vs. River Plate

Paraguays berømte målmand Jose Luis Chilavert gik ikke af vejen for at skyde på mål, og han nåede op på hele 67 kasser i sin karriere. Det bedste af disse mål satte han ind på frispark mod River Plate.


3. Miralem Pjanic vs. Manchester United

Den bosniske landsholdsspiller Miralem Pjanic scorede lørdag aften dette flotte mål, da Roma tabte 2-3 til Manchester United i en venskabskamp i Denver.


2. Jonjo Shelvey vs. Aston Villa

Okay, det var ikke helt et spark fra egen banehalvdel, men Swanseas Jonjo Shelvey fortjener stor respekt for dette utrolige mål i slutningen af sidste sæson i Premier League, hvor Aston Villas Brad Guzan blev taget på sengen.


1. David Beckham vs. Wimbledon
 

Det er målets ikoniske natur, der gør dette mål så specielt; David Beckham træder ind på den internationale scene, da han sender bolden hen over Neil Sullivans hoved og i nettet, mens tilskuerne på Selhurst Park måber. En stjerne er født.