Unibet præsenterer: Top-5 over de bedste VM-mål indtil nu


VM-finalen venter lige om hjørnet, hvilket betyder, at denne fremragende slutrunde synger på sidste vers. Snøft! Vi fokuserer på de gode stunder, vi har haft, og de fantastiske mål, vi har været vidner til. Det var ikke nemt, men her er vores top-5 over de bedste mål ved VM hidtil:

5. Jermaine Jones (USA-Portugal)

Dette pragtmål var bemærkelsesværdigt af flere grunde - ikke mindst fordi bolden skruede heftigt fra udgangspunktet uden for feltet, før den hamrede ind i sidenettet. Det kom fuldstændig som lyn fra en klar himmel, og det var et mål, der fik amerikanerne til at tro, at de var i gang med noget ganske specielt.

4. Lionel Messi (Argentina-Nigeria)

Den lille fyr har gravet Argentina op af adskillige huller ved dette VM, og hans delikate, smukke frispark mod Nigeria var det bedste af hans hidtil fire kasser i Brasilien. Han krøllede bolden over muren og ind i nettet med nonchalant lethed, og det var et af de øjeblikke, der understregede Messis ubestridelige klasse.

 3. Robin van Persie (Holland-Spanien)

VM eksploderede for alvor, da RVP scorede dette drømmemål; et mål som mange har beskrevet som det bedste hovedstød i en VM-slutrunde. Efter at være sprintet ind mellem de to desorienterede spanske stoppere, Gerard Pique og Sergio Ramos, kastede Van Persie sig ind i Daley Blinds millimeterpræcise indlæg og leverede det mest vanvittige lob, før han spurtede ud for at fejre det med Louis van Gaal & Co. Ganske enkelt fremragende.

 2. Tim Cahill (Australien-Holland)

Australien røg ganske vist ud af gruppespillet uden et eneste point, men The Socceroos kunne i det mindste tage dette drøn med sig hjem. Øjeblikket efter at være kommet bagud mod hollænderne svarede Cahill igen på utrolig manér med dette mesterværk af en helflugter - med sin svage fod. Sikken skønhed!

 1. James Rodriguez (Colombia-Uruguay)

Den unge señor Rodriguez har virkelig skabt sig et navn i Brasilien. Først var der de herlige driblinger og chippet mod Japan, og så var der den her: Et brag af en langskudshelflugter. Teknikken, balancen, styrken, præcisionen ... denne detalje havde det hele, og det er derfor det bedste mål i VM-turneringen indtil videre.

Er du enig?