Venskabskamp: 10 ting du skal vide før Brasilien-Rusland


10. Brasilien og Rusland mødes mandag aften for sjette gang i historien. Brasilien har vundet de fire opgør, mens Rusland endnu ikke har besejret brasserne. Endnu en sejr til Selecao giver odds 1.55. 

9. Rusland har dog ikke tabt i sine seneste syv kampe (fem sejre, to uafgjorte), siden man røg ud af EM sidste år efter at have tabt til Grækenland. Russisk sejr på Stamford Bridge giver odds 6.00. 

8. Den eneste uafgjorte kamp mellem de to hold endte 2-2 i en venskabskamp tilbage i august 1996. Ronaldo udlignede sent i kampen for sydamerikanerne. Endnu et 2-2-resultat giver odds 16.00. 

7. Rusland har én gang stået over for Brasilien under navnet Sovjetunionen. Det var i VM 1982, da holdet førte ved pausen, men alligevel tabte 1-2. 2/1 i Halvleg/Fuld tid kaster odds 24.00 af sig. 

6. Brasiliens midtbanemand Oscar scorede sit fjerde landskampsmål torsdag mod Italien. Han har scoret seks mål for Chelsea på Stamford Bridge i denne sæson og har odds 3.20 på at score igen mandag aften. 

5. Ruslands Roman Shirokov har scoret i hver eneste af sine seneste tre landskampe. Zenit-midtbanespilleren har odds 8.75 på at score mod Brasilien. 

4. Brasilien har spillet uafgjort i sine seneste to venskabskampe på neutral grund, og oddset på endnu en uafgjort mandag aften er 3.60. 

3. Luiz Felipe Scolaris mandskab har ikke vundet i sine seneste fire kampe (Uafgjort-nederlag-nederlag-uafgjort), mens Rusland har vundet fire ud af sine seneste syv. Rusland på dobbeltchancen giver odds 2.26. 

2. Dynamo Moskva-angriberen Aleksandr Kokorin har lavet 12 mål i 14 kampe for klub og landshold i denne sæson. Russeren har odds 15.00 på at score kampens første mål og odds 30.00 på at blive dobbelt målscorer. 

1. Rusland har scoret i samtlige af sine seneste syv kampe, mens Brasilien ikke er gået målløse fra banen i sine 11 seneste opgør. Over 2.5 mål i mandagens kamp giver odds 1.80.


Klik her for at spille på mandagens kamp mellem Brasilien og Rusland hos Unibet.