Venskabskamp: Danmark går på vinterferie med sejr over Norge


Danmark 1.80 Uafgjort 3.50 Norge 4.50 (Kickoff fredag 19:00)


Mens Danmark som bekendt missede en playoffplads, da de rødhvide kun fik 2-2 hjemme mod Italien, hvorefter 6-0-sejren over Malta i sidste runde var ren kosmetik, så vandt Norge ikke en eneste af sine tre sidste kampe i Gruppe E. Det betød, at nordmændene endte på en skuffende fjerdeplads bag ved Schweiz, Island og Slovenien.

Især var Norges resultater på fremmed græs skuffende. Kun én sejr og fem scoringer blev det til i fem udekampe i grupppen, og det var i høj grad en medvirkende årsag til, at vi næste sommer skal overvære en slutrunde uden norsk deltagelse.

Så var Danmark trods alt væsentlig mere træfsikre med 17 mål i 10 kampe - selvom den sidste walkover-kamp mod Malta i Parken naturligvis tæller kraftigt med i det regnskab. Sejren mod Malta var Danmarks eneste fulde gevinst på eget græs i kvalifikationen, og derfor gør det måske ikke det store, at fredagens kamp spilles i Herning i stedet for i København.

Danmarks forventede start-11'er:
 

Andersen
Jacobsen - Bjelland - Agger - Boilesen
Zimling - Kvist
Larsen - Eriksen - Krohn-Dehli
Bendtner 


Morten Olsen har tænkt sig at stille i stærkest mulige opstilling, så Danmark kan slutte et ellers skidt år af med to positive oplevelser i træk. Det vil i givet fald være holdets sjette sejr ud af 11 kampe i 2013.

Norges nye træner, Per-Mathias Høgmo, må undvære FC Københavns Daniel Braaten og den tidligere FCK-spiller Brede Hangeland, der til daglig slår sine folder i Premier League-klubben Fulham. Høgmo, der erstattede Egil 'Drillo' Olsen, satser på mere offensiv fodbold end sin forgænger, men det er svært at sige, hvor man har det norske landshold i øjeblikket.

Uanset hvad bør Danmark i stærkeste opstilling slå nordmændene, der har været alt andet end imponerende på det seneste, hvor holdet blandt andet har tabt 0-3 i Slovenien. Morten Olsen & Co. er ubesejret i de seneste fire kampe, og vi satser på, at landsholdsåret 2013 bliver lukket ned med en sikker hjemmesejr til de rødhvide.
 

Spilforslag:
Sats på, at Danmark vinder til odds 1.80


Klik her for at spille på internationale venskabskampe hos Unibet!