Venskabskamp: Optakt til Brasilien-Italien


Schweiz er et passende neutralt sted at spille torsdagens kamp mellem giganterne Brasilien og Italien. Italien skal bruge kampen til at forberede sig til VM-kvalkampen i Danmarks gruppe mod Malta, mens Brasilien håber at kunne få svar på nogle af de spørgsmål, der tårner sig op før Confederations Cup, så der er lagt op til en interessant kamp.
 

Seneste nyt fra omklædningsrummene

Efter at Luis Fabiano og Ronaldinho skuffede i nederlaget til England, vil Luiz Felipe Scolari sandsynligvis foretage nogle ændringer. Fred får sandsynligvis chancen fra start i front, mens Kaká kan vende tilbage på midtbanen ved siden af Oscar. David Luiz bliver muligvis brugt som stabiliserende faktor på midtbanen.

Italien kan præsentere en række nye ansigter i form af Mattia De Sciglio, Alessio Cerci og Luca Antonelli i en ung trup. Mario Balotellis form taler for en startplads i angrebet ved siden af Milan-holdkammeraten Stephen El Shaarawy, selvom Daniel Pablo Osvaldo, der er i karantæne i kampen mod Malta, sandsynligvis også får spilletid.


Form

Italien har ikke vundet siden oktober, og de seneste to kampe er endt med nederlag til Frankrig og uafgjort mod Holland. Holdets form har generelt været skidt siden EM-finalen sidste år, og sejrene er kommet mod middelmådige modstandere. Det samme kan man sige om Brasilien, der smadrede Irak og Japan, men som spillede skidt på Wembley.

Indbyrdes opgør

Sidst de to hold mødtes var helt tilbage i 2009, da Brasilien cruisede en 3-0-sejr hjem i Confederations Cup. Italien får chancen for at revanchere det nederlag senere i år, når de rejser til Brasilien for at deltage i "VM-opvarmningsturneringen", men historien taler ikke til sydeuropæernes fordel: Italien har ikke slået brasserne siden en vis kamp i 1982...


Målscorermarkedet

Neymar skuffede måske nok en del mod England (han præsterer ALDRIG i de store kampe etc.), men hans landsholdsstatistik med 17 mål i 28 kampe kan man ikke brokke sig over. Santos-talentet giver odds 2.70 som målscorer. Fluminense-angriberen Fred er en målræv i feltet og ligner god værdi i forhold til at score et eventuelt første mål i kampen til odds 6.75.

Hos Italien er Balotelli (6.75 på at score det første eller sidste mål i kampen) i storform, og hans holdkammerat fra Milan Riccardo Montolivo går ikke af vejen for at trykke af fra distancen. Den formstærke midtbanemand giver odds 5.50 på at score i løbet af kampen.


Dom

Begge hold håber på at kunne forbedre både formen og selvtilliden, selvom motiverne er forskellige. Brasilien er muligvis mere opsatte med tanke på manglen af vigtige kampe, men Italiens kampform og kvalitet bør gøre, at Gli Azzurri slutter godt af. Uafgjort ligner et godt bud på et resultat til odds 3.35, mens 1/X på Halvleg/Fuldtid er en fræk mulighed til odds 16.00.


Bonusspil

Begge hold har scoret i Italiens seneste ni kampe. Det samme kan siges om Brasiliens seneste tre kampe. Sats på en gentagelse til odds 1.75.
 

Resultattip: Brasilien 1-1 Italien (6.50)