Venskabslandskamp: Optakt til Brasilien-Rusland


Brasiliens uafgjorte kamp mod Italien gav anledning til både at være begejstret og bekymret forud for den kommende Confederations Cup. Selecao imponerede i offensiven, men i anden halvleg blev sydamerikanerne domineret af italienerne, der satte sig igennem. Luiz Felipe Scolaris tropper er nu rejst til Vestlondon, hvor den næste opgave venter på Stamford Bridge.
 

Seneste nyt fra omklædningsrummene

Scolari forventes at give genvalg til størstedelen af den start-11'er, der spillede mod Italien, hvilket betyder, at både Fred og Hernanes er klar fra start. Ruslands trup indeholder en god blanding af erfaring og nye ansigter: Igor Akinfeev, Yuri Zhirkov og Aleksandr Kerzhakov har alle spillet over 50 landskampe, mens Oleg Shatov, Dmitri Tarasov og Maksim Grigoryev vil være opsat på at gøre et godt indtryk tidligt i deres landsholdskarrierer for Rusland.
 

Form

Den uafgjorte kamp mod Italien betød, at Brasilien kun har vundet én af sine seneste fem opgør - selvom det kun var spillere fra den hjemlige liga, der spillede kampen mod Argentina. Statistikken mod klassemodstandere er endnu mere bekymrende: Brasserne har ikke slået en af de største internationale nationer siden 2009. Rusland derimod har slået hold som Portugal og Island i de seneste måneder.
 

Indbyrdes opgør

Brasilien vandt det seneste opgør mellem de to nationer i 2006, da Ronaldo scorede kampens eneste mål. Meget er ændret siden dengang, men en håndfuld spillere er de samme: Kaka, Fred, Sergei Ignashevich og Berezutski-tvillingerne. Før den kamp, i 1998, smadrede Brasilien den russiske modstander med hele 5-1.
 

Målscorermarkedet

Efter at have vist sine evner foran kassen mod Italien ligner Fred det bedste bud på en målscorer til odds 2.15. Neymar viste i glimt sin genialitet i Genève og bør også være et solidt sats på at nette mod russerne til odds 2.10. Hos modstanderen er Kerzhakov førstevalget i angrebet. Han giver odds 14.00 som første målscorer.
 

Dom

Brasilien vil forsøge at rette op på nogle af de fejl, man så mod Italien, men det bliver ikke nemt mod et solidt russisk landshold. En snæver sejr til Brasilien ligner det mest sandsynlige resultat. Det vil heller ikke overraske, hvis begge hold scorer til odds 1.80.
 

Bonusspil

Hulk levede ikke op til hypen mod Italien og kunne meget vel ryge ud på bænken. Han er dog en spiller, der skyder på alt, hvad der rører sig, og han er et godt bud på manden, der laver det sidste mål i kampen til odds 6.25.
 

Resultattip: Brasilien 2-1 Rusland (8.25)

Husk, at du kan se kampen mellem Brasilien og Rusland live på Unibet TV!