VM 2014: 10 ting du skal vide før Argentina-Schweiz


10.  Argentina har vundet sine seneste tre ottendedelsfinaler (andenrundekampe) ved VM og er favorit til at vinde igen tirsdag aften med odds 1.53.

9. Schweiz har kun vundet én af sine seks tidligere VM-kampe mod sydamerikanske hold, men den ene sejr kom tidligere i denne slutrunde mod Ecuador. Europæerne har odds 6.50 på også at besejre Argentina.

8. Argentina har spillet fire af sine seneste fem VM-kampe mod europæiske nationer uafgjort. X'et efter 90 minutter er pt. sat til odds 4.30.

7. Argentinerne er ubesejrede i deres seneste seks møder mod Schweiz, der er resulteret i fire sejre og to uafgjorte. Argentina har odds 1.13 på at få minimum uafgjort.

6. Schweiz er slået ud i sine to seneste ottendedelsfinaler, og Argentina har odds 1.21 på at avancere til kvartfinalerne.

 

5.  Argentina er kun blevet slået ud én gang i sine seneste seks ottendedelsfinaler. Schweiz har odds 4.30 på at gå videre.

4. Schweizerne har holdt buret rent syv gange i deres seneste 10 VM-kampe. De rødklædte har odds 11.00 på at vinde uden at indkassere mål.

3. De to nationer har kun mødt hinanden én gang ved VM. Det var i 1966, da Argentina slog Schweiz 2-0. Det resultat giver odds 8.00.

2. Lionel Messi har scoret fire mål i sine tre VM-kampe i Brasilien, og den argentinske anfører har odds 3.85 som første målscorer.

1. Xherdan Shaqiri scorede VM-historiens 50. hattrick mod Honduras i den sidste gruppekamp. Han har odds 21.00 på at score minimum to gange.

Bischoff og Marxen er ikke imponerede af Argentina, men tror alligevel, at Messi & Co. avancerer til kvartfinalerne. Tag med indenfor i Unibet TV-studiet!