VM 2014: 10 ting du skal vide før Colombia-Grækenland


10. Colombia og Grækenland har kun mødt hinanden én gang på den internationale scene - i juni 1994, da colombianerne vandt 2-0. En gentagelse af det resultat 20 år senere giver odds 7.00.

9. Colombia slog Jordan 3-0 i sin sidste testkamp før VM - et resultat der satte en stopper for en uafgjortstime på tre kampe. X'et giver odds 3.25 lørdag aften.

8. Colombia har rent faktisk ikke tabt siden et 0-2-nederlag til Uruguay i VM-kvalen i september. Siden da er det blevet til tre sejre og fire uafgjorte. Sydamerikanerne har odds 5.00 på at tabe til Grækenland.

7. Grækerne slog Rumænien 4-2 over to kampe i VM-kvalen, og det er nationens tredje VM-slutrunde. Grækerne harvundet én ud af de seneste fem kampe, men har odds 2.00 på at få point lørdag.

6. Grækenland slog Bolivia 2-1 i den sidste testkamp - et resultat der satte en stopper for en nederlagsstime på tre kampe mod Sydkorea, Portugal og Nigeria. Sydeuropæerne har odds 1.82 på ikke at score.

Se højdepunkter fra kampen mellem Grækenland og Bolivia:

5. Konstantinos Mitroglou var grækernes topscorer i VM-kvalen med fem kasser. Fulham-bomberen har odds 20.00 på at score minimum to mål lørdag.

4. Teófilo Gutiérrez scorede derimod seks i løbet af Colombias kvalifikation - to færre end den skadede holdkammerat Radamel Falcao. Gutiérrez har odds 46.00 på at score først i en 2-1-sejr til Colombia.

3. Colombia har vundet to og spillet én uafgjort i de tre seneste kampe mod europæiske hold. Sydamerikanerne har odds 3.40 på at vinde med handicap 0-1.

2. Monaco-stjernen James Rodriguez scorede ni gange i 31 optrædener for den franske klub i den forgangne sæson. Den 22-årige profil har odds 6.50 som første målscorer.

1. Midtbanespilleren Panagiotis Kone fik tre gange så mange gule kort, som han scorede mål for landshold og klubholdet Bologna sidste sæson (15 advarsler / 5 mål). Han har odds 9.00 som målscorer.