VM 2014: 10 ting du skal vide før Costa Rica-Grækenland


10. Det er første gang, de to nationer mødes, og Costa Rica er favorit med odds 2.60.

9. Grækenland har kun vundet to af sine ni VM-kampe. Grækerne har odds 3.10 på at vinde.

8. Det er første gang, Grækenland er med i en knald-eller-fald-kamp ved VM. Sydeuropæerne har odds 2.08 på at avancere til kvartfinalerne.

7. Costa Rica har én gang tidligere været videre fra gruppespillet ved VM, men har aldrig været længere end ottendedelsfinalerne. Costaricanerne har odds 1.75 på at gå videre.

6. Costa Rica tabte 1-4 til Tjekkoslovakiet i ovennævnte ottendedelsfinale i 1990 (se videoen herunder). En gentagelse af det resultat søndag aften giver odds 91.00.

 5. Fire af Grækenlands syv sejre i store slutrunder har lydt på 1-0. Fernando Santos' mandskab har odds 6.50 på at vinde 1-0.

4. Costa Rica har endnu ikke indkasseret et mål i åbent spil i turneringen. Costa Rica har odds 3.50 på at vinde uden at lukke mål ind.

3. Grækenland har kun holdt ét clean sheet i sine ni VM-kampe. Costa Rica har odds 4.70 på at score i begge halvlege.

2. Joel Campbell havde en fod med i spillet ved to af Costa Ricas fire mål i gruppespillet med én scoring og én målgivende aflevering. Han har odds 6.25 som første målscorer.

1. Georgios Samaras’ sejrsmål på straffe mod Elfenbenskysten var hans hidtil eneste skud på mål ved VM. Celtic-angriberen har odds 5.00 som målscorer søndag aften.

I søndagens tidlige aftenkamp mødes Holland og Mexico. Læs den vigtigste statistik forud for det opgør her!