VM 2014: 10 ting du skal vide før kvartfinalen Holland-Costa Rica


10. Holland og Costa Rica har aldrig tidligere mødt hinanden, men sidstnævnte har en 2-1-0-resultatstatistik mod europæiske hold ved denne slutrunde. Costaricanerne har odds 2.75 på at vinde eller spille uafgjort på Dobbeltchancen.

9. Holland har vundet sine seneste seks kampe - holdets bedste stime siden otte sejre i træk mellem september 2010 og marts 2011. Hollænderne har odds 1.48.

8. Louis van Gaals udvalgte har scoret to eller flere mål i alle deres seneste fem optrædener. De har odds 2.45 på at score både før og efter pausen mod Costa Rica.

7. Wesley Sneijder scorede sit første mål i Brasilien, da han udlignede mod Mexico søndag aften (se videoen herunder). Ved VM for fire år siden lavede han fem kasser. Sneijder har odds 3.20 på at score igen.

6. Costa Rica er fortsat ubesejret ved denne slutrunde, selvom holdet kun har scoret to gange i sine seneste tre kampe. Costaricanerne har odds 1.91 på ikke at score.

5. Den tidligere FC København-midtbanespiller Christian Bolaños har lagt op til to af Costa Ricas fire VM-mål, men har endnu sit første mål til gode efter fire skud på mål. Bolaños har odds 8.00 som målscorer.

4. Holland har indkasseret først i tre af sine fire VM-kampe denne sommer og har odds 3.15 på at gøre det igen lørdag aften i Salvador.

3. Costa Ricas succesrige straffesparkskonkurrence mod Grækenland var holdets første VM-straffesparkskonkurrence i fire slutrunder. Centralamerikanerne har odds 4.50 på at avancere til semifinalerne.

2. Holland har spillet to kampe mod centralamerikanske hold ved VM, og begge gange har modstanderen været Mexico. De orangeklædte har en 1-1-0-resultatstatistik mod CONCACAF-nationer og har odds 1.20 på at gå videre.

1. Holland er kommet tilbage og har vundet efter at have været bagud med ét mål i tre af sine fire VM-kampe i Brasilien. Costa Rica-føring ved pausen og hollandsk sejr til sidst giver odds 22.00.