VM 2014: Fokus på Gruppe B


Spanien

Odds: 8.00

Kvalifikationsform: Toppede en gruppe, der inkluderede Frankrig, og forblev ubesejret. I otte kampe scorede Spanien 14 kasser og indkasserede blot tre. Slet ikke dårligt.

Tidligere meritter: Verdensmestre i 2010

Nøglespiller: Andres Iniesta

Barca-manden er stadig den første spiller på taktiktavlen. Han scorer, han kreerer, og han inspirerer hele holdet. Hvis Spanien skal gentage VM-succesen fra 2010, så skal Iniesta agere nøglespiller igen.

Wildcard: Pedro

Den ofte undervurderede Barca-spiller har en god international scoringsstatistik og vil satse alt på at træde op på den største scene i Brasilien.
 

Holland

Odds: 28.00

Kvalifikationsform: Formidabel med ni sejre ud af 10 mulige, 34 scorede mål og kun fire indkasseret. Sluttede hele ni point foran nummer to, Rumænien.

Tidligere meritter: Sølvvindere i 1974, 1978 og 2010.

Nøglespiller: Arjen Robben

Én af de bedste spillere i verden. Robben er en seriøs trussel fra fløjen.

Wildcard: Jeremain Lens

Der hænger visse spørgsmålstegn over hovedet på den temperamentsfulde angriber fra Dynamo Kiev, men han er et vaskeægte talent, der kan give de fleste modstandere problemer.
 

Chile

Odds: 45.00

Kvalifikationsform: Stærk. Sluttede som nummer tre i en stærk sydamerikansk kvalgruppe - lige efter Argentina og Colombia.

Tidligere meritter: Bronze på hjemmebane i 1962.

Nøglespiller: Alexis Sanchez

Barcelona-spilleren er den mest profilerede spiller hos chilenerne. Han er hurtig, stærk, talentfuld, og han vil blive lidt af en mundfuld for enhver modstander i Brasilien.

Wildcard: Arturo Vidal

Denne dynamiske midtbanespiller har netop forlænget sin kontrakt med Juventus, der sætter stor pris på ham. Han er med til at forme en meget stærk chilensk midtbane.
 

Australien

Odds: 500.00

Kvalifikationsform: Ikke uovertruffen, men det var nok til at kvalificere sig direkte til VM efter Japan.

Tidligere meritter: Ottendedelsfinalerne i 2006.

Nøglespiller: Tim Cahill

Efter alle disse år er den tidligere Everton-bomber fortsat den største trussel hos The Socceroos. Som 33-årig er det med stor sandsynlighed hans sidste VM, og Cahill kan pønse på at gå på pension efter turneringen i Brasilien.

Wildcard: Dario Vidosic

Denne australier med kroatiske aner spiller i Schweiz, hvor han har bevist sit værd i Sion. Hans status på landsholdet er ligeledes vokset.


Klik her for at læse vores analyse af VM's Gruppe A!