VM 2014: Fokus på Gruppe C


Colombia

Odds: 20.00

Kvalifikationsform: Imponerende. Vandt ni af sine 16 kampe og sluttede som nummer to efter Argentina i den sydamerikanske gruppe.

Tidligere VM-meritter: Nåede til ottendedelsfinalerne i 1990, men ved fire andre slutrunder har holdet ikke spillet sig videre fra gruppespillet.

Nøglespiller: Falcao

En bomber i angrebet og dette colombianske landsholds talisman. Colombia har brug for, at Monaco-stjernen spiller op til sit bedste, hvis holdet skal nå langt.

Wildcard: Teofilo Gutierrez

Falcaos partner in crime, Gutierrez, scorede nogle vitale mål for Colombia i kvalifikationen inklusiv to flotte mål i 4-0-sejren over Uruguay.

Hvis holdet var et band, ville det være...

N-Sync

Bortset fra forsangeren er der ingen, der kan huske deres navne. 

 

Elfenbenskysten

 

Odds: 100.00    

Kvalifikationsform: Som én af fem direkte kvalificerede afrikanske nationer gik Elefanterne ubesejret gennem kvalen og sikrede VM-pladsen over to playoffkampe mod Senegal.

Tidligere VM-meritter: Gruppespil i 2006 og 2010.  

Nøglespiller: Yaya Toure

Mens VM-slutrunden vil være svanesangen for nationens største spiller, Didier Drogba, så kommer den på det perfekte tidspunkt for Manchester Citys boks-til-boks-maskine, der er på toppen i øjeblikket, og som kan dominere enhver midtbaneduel.

Wildcard: Lacina Traore

Denne gigantiske målmaskine er måske ikke fast starter for træner Sabri Lamouchi, men den over to meter høje angriber fra Anzhi har en fin målstatistik på alle niveauer og øje for det spetakulære.

Hvis holdet var et band, ville de være...

The Firm

Denne supergruppe består utvivlsomt af individualister med store talenter, men de skuffer alt for ofte, når de slår kræfterne sammen på den store scene.GrækenlandOdds: 250.00

Kvalifikationsform: Sluttede à point med gruppevinderen, Bosnien, men måtte ud i playoff på grund af en dårligere målscore. Holdets problem var manglende scoringer, men det solide forsvar fik dem videre, hvorefter de blåhvide slog Rumænien over to kampe.

Tidligere VM-meritter: Gruppespil i 1994 og 2010

Nøglespiller: Dimitris Salpingidis

PAOK-stjernen har evnen til at være på det rette sted på det rette tidspunkt, og hans tre mål i kvalifikationen skulle vise sig afgørende. Som 32-årig vil han gøre alt for at gøre indtryk ved sin sidste VM-slutrunde.

Wildcard: Kostas Fortounis

På et aldrende mandskab er den 21-årige playmaker et frisk pust. Kostas har været fast mand i Kaiserslautern, siden han gik ud af skolen, og han vil være på vej videre til en topklub, hvis han gør det godt i Brasilien.

Hvis holdet var et band, ville det være…

Chesney Hawkes

Som et one-hit wonder var Grækenlands EM-triumf i 2004 så at sige the one and only, nationen har præsteret på banen, som er værd at nævne.Japan


Odds: 150.00

Kvalifikationsform: Effektiv som altid. Japan toppede en gruppe, der også indeholdt Australien, og sikrede sig derfor den direkte kvalifikation.

Tidligere VM-meritter: Ottendedelsfinaler i 2002 og 2010

Nøglespiller: Shinji Kagawa

Han er muligvis ikke i kridthuset i Manchester United, men denne lynhurtige offensive midtbanespiller er juvelen i den japanske start-11'er.

Wildcard: Shinji Okazaki

Mainz-angriberen har en meget flot målstatistik for Japan med 35 scoringer i 66 kampe.

Hvis holdet var et band, ville det være…

Shampoo

Kun betragtet som en stor ting i Japan.


Klik her for at spille på Gruppe C ved VM i Brasilien hos Unibet!