VM 2014: Fokus på Gruppe D


Uruguay

Odds: 26.00

Kvalifikationsform: Holdet sluttede som nummer fem i den sydamerikanske kval, hvilket var skuffende med tanke på truppens star quality. Det resulterede i en playoffkamp mod Jordan, men der var ikke rigtig noget at rafle om.

Tidligere VM-meritter: Verdensmester i 1930 og 1950.

Nøglespiller: Luis Suarez

Suarez’ seneste bedrift i en VM-slutrunde var en redning på stregen, der ikke kun kastede et rødt kort af sig, men også et straffespark, som Ghanas Asamoah Gyan brændte. I årene, der fulgte, har Suarez ikke været mindre kontroversiel, men han er fortsat en stor inspirationskilde på banen. Hans makkerskab med Edinson Cavani er dødbringende, og hans evne til at vinde kampe på egen hånd gør ham til én af de spillere, man skal holde øje med i turneringen.

Wildcard: Abel Hernandez

På et hold, der bugner af etablerede offensive talenter, er denne yngling trådt frem med syv mål i 11 optrædener. Hvis Cavani, Suarez og Forlan imod forventning skulle svigte foran mål, står Hernandez klar i kulissen.

Hvis holdet var et band, ville det være...

Charlie Chaplin

Succesrig til at begynde med, men derefter hørte man ikke noget. 
 

Costa Rica

Odds: 750.00

Kvalifikationsform: Glimrende. Sluttede blot fire point efter gruppevinderen, USA.

Tidligere VM-meritter: Ottendedelsfinalerne i 1990.

Nøglespiller: Bryan Ruiz

Stjernen på det costaricanske hold. Fulham får til opgave at lave de mål, der kan skaffe nationen avancement. Altså intet pres...

Wildcard: Christian Bolaños

FC København-fløjen har Champions League-erfaring og er en trussel fra kanterne.

Hvis holdet var et band, ville det være...

The Commodores

Skæbnen vil, at holdet ender som taberen.
 

England

Odds: 32.00

Kvalifikationsform: Bookede sin VM-billet ved at vinde sin gruppe foran Ukraine - en kvalkampagne hvor holdet ikke tabte så meget som én gang.

Tidligere VM-meritter: Vindere på eget græs i 1966. 

Nøglespiller: Wayne Rooney  

Den formstærke Manchester United-mand har stadig til gode at vise sit topniveau for England på allerhøjeste niveau. Brasilien 2014 kan ende med at definere hans karriere.

Wildcard: Andros Townsend

Tottenham-fløjen er ny på landsholdet, men blev med det samme en stjerne, da England lagde grunden for kvalifikationen mod Polen og Montenegro i oktober. Hans fart og atletiske fremtoning kan blive et hemmeligt våben i Brasilien.

Hvis holdet var et band, ville det være...

Engelburt Humperdink

Der var en kort overgang med succes i 1960'erne, men har ikke gjort andet end at skuffe siden.
 

Italien

Odds: 28.00

Kvalifikationsform: Ubesejret. Præsterede det nødvendige i en tricky gruppe, der også indeholdt Danmark og Tjekkiet, men det var ikke så overbevisende, som vi så fra andre store nationer. Gemmer de det bedste til Brasilien?

Tidligere VM-meritter: Vindere i 1934, 1938, 1982 og 2006

Nøglespiller: Andrea Pirlo

Som 34-årig spiller maestroen Pirlo utvivlsomt sit sidste VM. Han var en stor del af guldholdet i 2006, og han er stadig en af de største stjerner på et italiensk landshold, der er i stand til at vinde sin femte VM-titel i Brasilien.

Wildcard: Mario Balotelli

Det vildeste af alle wildcards. Denne Italian Stallion kan både være formidabel og rædselsfuld - ofte i én og samme kamp. Hvis han har styr på psyken, kan han afgøre kampe.

Hvis holdet var et band, ville det være...

Cliff Richard

Kommer med et stort hit én gang hvert årti.


Klik her for at læse analysen af VM's Gruppe C!