VM 2014: Seks spændende spil på England


Det er aldrig for tidligt at sætte penge på det engelske hold, og nu hvor Roy Hodgsons tropper har sikret sig adgang til Brasilien næste sommer med en nervepirrende 2-0-sejr over Polen, er det på tide at se fremad. Her er Unibets seks mest spændende VM-spil på England:
 

1. Hvem bliver Englands topscorer under VM?

Wayne Rooney er favorit med odds 3.60, og efter at det aldrig tidligere er lykkedes ham at score ved en VM-slutrunde, vil han gøre alt for at vise sit værd på den store scene. Men hvad med det nye engelske håb Andros Townsend (12.00)? Spurs-spilleren kan meget vel bliver Englands (mere eller mindre) hemmelige våben.
 

2. EKSKLUSIVT HOS UNIBET: Hvem scorer Englands første mål?

Captain Fantastic, Steven Gerrard, åbnede scoringen for England ved VM 2010 mod USA, og Liverpool-veteranen har odds 8.00 på at gentage kunststykket i Brasilien.
 

3. Ryger England ud af VM efter straffesparkskonkurrence?

1990, 1998, 2006. Vi behøver vel ikke at sige mere. Sig ja og få odds 6.50.
 

4. Starter Leighton Baines inde i Englands første gruppekamp ved VM?

Ashley Cole er muligvis José Mourinhos førstevalg på venstre back, men Leighton Baines er ved at manifestere sig som nummer ét på landsholdet. Kan Cole holde Baines fra fadet indtil VM næste år? Næppe, og det ligner en god idé at satse på, at Everton-spilleren starter inde for Hodgson næste sommer til odds 2.00.
 

5. Starter Ravel Morrison inde i Englands første gruppekamp ved VM?

Mr. Morrison ligner en mand, der har ramt topformen på det perfekte tidspunkt. Den unge stjerne, som selv Fergie havde svært ved at håndtere, har reddet West Ham adskillige gange i denne sæson, og ligesom Evertons Ross Barkley ser han ud til at være klar til at tage et skridt opad. Men - og det er det store spørgsmål - vil han være klar til at overtage byrden fra folk som Gerrard, Carrick, Lampard and Wilshere? Næppe, og heller ikke til odds 25.00.
 

6. Starter Wilfried Zaha inde i Englands første gruppekamp ved VM?              

 

Zaha har fået en meget lidt bemærkelsesværdig start på livet i Manchester United, og han skal snart til at vise noget mere, hvis han igen skal komme i betragtning til det engelske landshold. I øjeblikket er han umiddelbart langt væk, men det kan ændre sig med et par store præstationer på klubholdet. Til odds 30.00 er det et spil, man bør holde øje med.
 

Fik du læst Iain Macintoshs hyldest til Roy Hodgson? Her har du chancen!