VM-kvalifikation: 10 ting du skal vide før England - Montenegro


10. England og Montenegro har mødt hinanden tre gange tidligere, og alle kampene er endt uafgjort. En fjerde pointdeling er sat til odds 5.30.

9. The Three Lions er ubesejret i deres seneste 20 betydende kampe, siden holdet tabte til Tyskland i VM 2010. Hjemmeholdet er storfavorit til at tage sejren med odds 1.28.

8. Montenegro er uden sejr i sine seneste tre kvalkampe, hvor det er blevet til ét nederlag og to uafgjorte. Udesejren giver odds 11.50.

7. Før stimene på tre kampe uden sejr vandt Montenegro fire kvalkampe i træk uden at indkassere så meget som ét mål. Gæsterne har odds 8.00 på at holde clean sheet.

6. Roy Hodgsons mandskab har kun lukket tre mål ind i kvalifikationen indtil videre; kun Spanien og Belgien har lukket færre mål ind (to). Sejr til England + clean sheet giver odds 1.83.

5. England har kun tabt én af sine seneste 13 hjemmekampe på Wembley - 2-3 til Holland. En gentagelse af det resultat fredag giver odds 90.00.

4. England er kun gået fra banen uden at score én gang i denne kampagne; det var mod Ukraine i den seneste kamp. 0-0 giver odds 12.50 fredag aften i London.

3. Danny Welbeck har scoret tre mål i sine seneste to landskampe. Manchester United-angriberen har odds 2.35 på at score i kampen.

Her ser vi Welbeck score Englands fjerde mål mod Moldova i sidste måned:

2. Hans holdkammerat fra klub og landshold, Wayne Rooney, har lavet fem mål i sine seneste fire VM-kvalkampe. Rooney har odds 4.40 som første målscorer.

1. Andros Townsend kan få landsholdsdebut mod Montenegro. Fløjen fra Tottenham har odds 4.80 på at markere sin debut med et mål.


Klik her for at spille på VM-kvalifikationen hos Unibet