VM-kvalifikation: 10 ting du skal vide før Ukraine - England


10. England har vundet fire af sine seneste seks kampe mod Ukraine. The Three Lions er små favoritter til at løbe med sejren til odds 2.65.

 

9. Roy Hodgsons troppers eneste nederlag i de seneste 13 kampe af betydning kom mod Ukraine. Hjemmeholdet har odds 2.70 på at slå England.

 

8. Der har kun været én uafgjort ud af de seneste seks indbyrdes opgør mellem de to nationer. Pointdeling tirsdag aften giver odds 3.20.

 

7. The Three Lions har scoret i 15 af deres seneste 16 udekampe af betydning. Mål til gæsterne giver odds 1.32.

 

6. I den samme periode var det eneste hold, som England ikke har scoret imod, Ukraine, der har odds 2.95 på at holde clean sheet.

 

5. Bortset fra straffesparksnederlaget til Italien ved EM 2012 har England ikke tabt en betydende kamp, siden Tyskland vandt 4-1 i VM 2010. Hodgson & Co. har odds 1.40 på enten at vinde eller spille uafgjort på dobbeltchancen.

 

4. Frank Lampard bliver den ottende spiller, der når 100 landskampe for England. Chelsea-midtbanespilleren har odds 5.25 på at markere lejligheden med en kasse - ikke nødvendigvis ligeså flot som den han lavede til en træningssamling tidligere på året:
 

3. Angriberen Rickie Lambert har lavet to mål i to optrædener for sit land og er favorit til at score det første mål mod Ukraine med odds 7.00. Sådan så hans debutmål ud mod Skotland:
 

2. Ukraine har holdt clean sheet i de seneste fire kampe. Syv sejre og ingen nederlag er det blevet til i de seneste otte kampe. Ukraine har odds 4.30 på at vinde uden at indkassere mål.

 

1. Dynamo Kiev-fløjen Andriy Yarmolenko har scoret 11 mål i 33 landskampe. Ukraineren har odds 4.30 på at score mod England.


Klik her for at spille på VM-kvalifikationskampene hos Unibet