VM-kvalifikation: Azzurri sikrer VM-kvalifikation mod modløse tjekker


Italien 1.50 Uafgjort 3.85 Tjekkiet 7.00 (Kickoff tirsdag 20:45)


Tre point er nok for Italien, hvorefter billetten til Brasilien kan bookes. Aldrig tidligere er det sket, at et italiensk landshold har kvalificeret sig så tidligt, men hvis Prandellis Azzurri tirsdag aften slår tjekkerne i Torino, så er VM-pladsen hjemme med to kampe tilbage i gruppen. Tjekkiet har ikke længere det store håb om at nå den playoffplads i gruppen, som i sidste ende kan betyde en VM-billet. Holdet har ganske vist kun ét point op til Bulgarien, men hjemmebanenederlagene til Danmark og Armenien trækker ned i det samlede regnskab.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Prandelli fik et træt italiensk landshold at se i Palermo, og sent tirsdag aften vil han foretage en række taktiske ændringer; blandt andet går han tilbage til en trebackkæde med De Rossi centralt, sådan som det var tilfældet i enkelte af Italiens kampe ved sidste års EM. Montolivo, Balotelli og Osvaldo er alle tilbage fra karantæne; sidstnævnte starter dog på bænken. Giaccherini og Candreva forventes at skulle assistere Milans spydspids i angrebet.

Tjekkiets landstræner, Bilek, kæmper for at holde humøret oppe i sin trup, men et farvel til VM-slutrunden ser ud til at vente lige om hjørnet. Tjekkiet stiller op i en 4-2-3-1'er med den tidligere Lazio-spiller Kozak som forreste mand og Rosicki lige bagved.
 

Form

Italien måtte igennem lidt af et helvede i Palermo mod Bulgarien, før de tre point kunne sikres, og VM-kvalifikationen er nu kun et spørgsmål om tid. Gli Azzurri lignede især i anden halvleg et mandskab, der ikke var i form.

Tjekkiet kommer lige fra et hjemmebanenederlag til Armenien (1-2), der reelt har slukket håbet for den tidligere så store fodboldnation.
 

Indbyrdes opgør

I de 17 tidligere indbyrdes opgør, der er spillet i Italien (inklusiv kampene mod Tjekkoslovakiet), har hjemmeholdet aldrig prøvet at tabe. De to landshold mødtes også i gruppespillet ved VM i Tyskland i 2006, og dengang vandt de senere verdensmestre 2-0 på mål af Materazzi og Inzaghi. Herunder kan du se Pippos kasse fra dén kamp:
 


Odds & vurdering

Italien er klar favorit med odds 1.50, men odds 2.15 på over 2.5 mål frister også. Vi satser på at få et aggressivt italiensk hold at se og tipper på 1/1 i Halvleg/Fuldtid til odds 2.30.
 

Klik her for at spille på VM-kvalifikationen hos Unibet