VM-kvalifikation: Danmark får første hjemmesejr mod svage Malta


Danmark 1.03 Uafgjort 15.00 Malta 25.00 (Kickoff tirsdag 20:15)


Den sidste gruppekamp er mere eller mindre en formalitet for det danske landshold, der med det uafgjorte resultat mod Italien fredag aften reelt umuliggjorde avancement til VM-slutrunden i Brasilien næste sommer.

Kampen tirsdag aften mod Gruppe B's ultimative nummer sjok og verdensranglistens nummer 142, Malta, kan landstræner Morten Olsen så bruge på at lave et par mere eller mindre frivillige eksperimenter. Blandt andet får Kasper Schmeichel chancen i buret og erstatter dermed det normale førstevalg, Stephan Andersen.

Olsen har meldt ud, at han meget gerne vil sikre sig gruppens andenplads foran Bulgarien, der tabte 1-2 i Armenien fredag, og som inden den sidste spillerunde ligger à point med Danmark. Bulgarerne møder på hjemmebane Tjekkiet, samtidig med at kampen i Parken bliver spillet.

Forventet dansk startopstilling:
 

Schmeichel

P. Ankersen - Bjelland - Agger - Juelsgård

Kvist - Andreasen

E. Larsen - Eriksen - Krohn-Dehli

Bille
 

Danmark har Nicklas Bendtner, Niki Zimling og Nicolai Boilesen i karantæne, mens Brøndby-angriberen Simon Makienok er skadet.

Morten Olsen & Co. har indtil videre spillet fire hjemmekampe i denne VM-kvalifikation og har med tre uafgjorte og ét nederlag stadig den første sejr til gode. Hvis ikke det var fordi, Malta ikke har noget at spille for, ville odds 15.00 på X'et naturligvis friste, men de danske spillere vil gøre alt for at få den længe ventede hjemmesejr, der desværre ikke vil ændre noget i det store regnskab.

Vi tror, at Danmark vinder kampen forholdsvis komfortabelt (med to-tre mål) - lige så meget på grund af modstanderens svagheder som på grund af egne styrker. Malteserne har tabt otte ud af ni kvalkampe, og holdets hidtil eneste sejr kom på udebane mod Armenien.

Der er ikke noget spilværdi i 1-tallet, så vi anbefaler et spil på midterforsvareren Daniel Agger som målscorer, da han sparker straffe, og det bestemt ikke er urealistisk, at det forhåbentligt tunge danske pres kaster en forseelse i Maltas felt af sig. Desuden går Liverpool-stjernen med frem og truer i luften på dødbolde. Agger-scoring giver odds 4.60.
 

Spilforslag:
Sats på, at Daniel Agger scorer til odds 4.60
 

Klik her for at læse blogredaktørens evaluering af den danske VM-kvalifikation

Klik her for at spille på VM-kvalifikationen hos Unibet