VM-kvalifikation: Danmark skal være med til at sikre syvdobbelt spilgevinst


Denne uge spilles de sidste europæiske VM-kvalifikationskampe i de grupper, der begyndte for over et år siden.

Italien og Holland har allerede sikret sig plads i Brasilien 2014, og Tyskland og Belgien følger lige bagefter, men hvordan vil de øvrige altafgørende kampe udvikle sig?

Nationer som Danmark, Sverige, Rumænien, Island, Rusland, Bosnien og England har stadig meget at kæmpe for. Her er vores syvdobbelte VM-kvalifikationsakkumulator:
 

Danmark slutter som nummer to i Gruppe B (odds 3.00)

Italien har allerede kvalificeret sig til VM, hvilken kan betyde, at Azzurri stiller med et svækket hold fredag aften i Parken mod Danmark, hvilket øger de rødhvides chance for at vinde. En sejr er da også, hvad danskerne har brug for i forhold til at komme foran Bulgarien, der møder Armenien og derefter har en vanskelig udekamp i Tjekkiet. Seks point bør være nok for Danmark, og det er langt fra en umulighed.
 

Sverige slutter som nummer to i Gruppe C (1.15)

Sverige har tre point mere end Østrig i kampen om andenpladsen, og fredag står de to lande over for hinanden i Stockholm. Uafgjort bør være nok for svenskerne, men regn med en hjemmesejr, der vil gøre de blågules sidste kamp mod Tyskland til en ren formalitet.
 

Rumænien slutter som nummer to i Gruppe D (1.50)

Dette væddemål afhænger af, hvilket hold Holland, der allerede har sat sig på førstepladsen, sender på banen mod Rumæniens rivaler, Ungarn og Tyrkiet. Rumænien ligger nummer fire i Gruppe D, men vil hoppe op på andenpladsen, hvis de tager maksimumpoint mod Andorra og Estland, der ligger i bunden af gruppen. Hvis Holland som minimum får uafgjort mod Ungarn og Tyrkiet, så stjæler rumænerne andenpladsen.
 

Islands slutter som nummer to i Gruppe E (2.20)

Gruppe E's førsteplads ender med at gå til Schweiz, men det er en god idé at satse på, at Island tager fusen på Slovenien og Norge i kampen om andenpladsen. Islændingene spiller mod Cypern og har derefter Norge, der fredag står over for Slovenien. Det kan gå alle tre veje, men Island har et lidt nemmere program og bør ende som nummer to.
 

Rusland vinder Gruppe F (1.20)

Rusland vil gøre alt for at kvalificere sig til den sidste VM-slutrunde, inden landet selv skal være vært i 2018, og russerne er godt på vej - måske lidt overraskende på bekostning af Portugal. Rusland har kun ét point mere end Portugal, men står foran nemme udekampe mod Luxembourg og Aserbajdsjan. Portugal møder Liechtenstein efter fredagens kamp mod Slovakiet.
 

Bosnien vinder Gruppe G (1.45)

Alt peger mod, at Bosnien kommer til VM for første gang i landets historie. Med Edin Dzeko i angrebet kommer Bosnien helskindet igennem hjemmekampen mod nummer sjok, Liechtenstein, og sikrer sig førstepladsen i en tricky, men overskuelig kamp i Litauen - et hold som Bosnien slog 3-0 i det omvendte opgør for et år siden.
 

England vinder Gruppe H (1.40)

The Three Lions får muligvis nerver på, nu hvor de afgørende kampe mod Montenegro og Polen nærmer sig, men der er meget at hænge sin hat på for England. Begge kampe spilles hjemme, og Ukraine, Englands primære rival i kampen om førstepladsen, skal også møde de stærke polakker. Det kan meget vel ende med at blive dramatisk, men England bør klare skærene.
 

 

Klik her for at spille på VM-kvalifikationen hos Unibet