VM-kvalifikation: De bedste spilforslag til fredagens kampeRusland 2.80, uafgjort 3.00, Portugal 2.60

Dette kunne meget vel blive en altafgørende kamp i Gruppe F, hvor det lader til at blive disse to hold, der skal kæmpe om den direkte kvalifikation til VM i Brasilien 2014. Begge hold kommer med sejre i bagagen og scorer masser af mål, så det skal nok blive en spændende kamp.

Opgøret bliver Capellos største udfordring i forhold til ambitionen om at vinde gruppen, og kampen tegner umiddelbart til at blive underholdende, men uafgjort. Sats på X'et til 3.00, og mens det næsten er helt sikkert, at begge hold scorer, så giver det rigtig god mening at spille på Roman Shirokov, der ofte scorer og ydermere er straffesparksskytte, til odds 4.60 på at finde nettet i løbet af kampen.

Resultattip: Rusland 2-2 Portugal (16.00)

Finland 1.77, uafgjort 3.45, Georgien 4.35

Hvis nogen af de to mandskaber har i sinde at skulle udgøre en trussel mod Frankrig og Spanien i Gruppe I, så skal denne kamp give en sejr. Finland er muligvis favoritter, men de tabte premierekampen til Frankrig, og presset er virkelig stort på Mixu Paatelainens hold, der kæmper for sin overlevelse i gruppen.

Georgien vandt hjemme mod Hviderusland og har troen på at kunne tage point fra Finland, men kampens favoritter burde vinde. Hjemmesejr samt over 2.5 mål til 2.25 er fristende.

Resultattip: Finland 2-1 Georgien (9.00)

Hviderusland 18.00, uafgjort 8.00, Spanien 1.15

Efter at Hviderusland gav Frankrig visse problemer på udebane i sidste måned, kan outsiderne måske jage en skræk i livet på spanierne, og resultatet er ikke nødvendigvis lige så givet, som oddsene antyder. Vicente del Bosques mandskab har ikke været særligt overbevisende i gruppen, hvor det blev til en snæver sejr ude over Georgien sidste måned.

Udesejren er trods alt mest sandsynlig, men det kan blive en hård aften for de spanske tilhængere, og under 2.5 mål til 2.50 ligner et udpræget godt odds.

Resultattip: Hviderusland 0-2 Spanien (6.00)

Schweiz 1.70, uafgjort 3.45, Norge 4.85

Schweiz bliver af mange anset for at være et kommende storhold, og de har da også maksimumpoint i Gruppe E. Lodtrækningen var god ved Ottmar Hitzfelds hold, og da dette ikke er den hårdeste gruppe, er Norge også ude efter et positivt resultat for i det mindste at få en playoff-plads.

Et 1-2-nederlag ude mod Island sidste måned fortæller os imidlertid, at Egil Olsens drenge ikke vil true værterne. Sats på hjemmesejren, og overvej endnu en straffesparksskytte, Gokhan Inler som målscorer til odds 5.00.

Resultattip: Schweiz 3-0 Norge (15.00)

Irland 7.25, uafgjort 4.25, Tyskland 1.40

Den Grønne Ø har spillet nogle mindeværdige kampe mod Tyskland gennem årene, men hvad angår kvalitet, så er det nuværende irske mandskab ganske anderledes skruet sammen end det hold, der fik 1-1 ved VM i 2002.

Irlands målscorer dengang hed Robbie Keane, der risikerer at misse denne kamp på grund af en skade. Tyskland har maksimumpoint i gruppen, og udesejren krydret med mål fra Lukas Podolski virker sandsynligt til odds 2.00.

Resultattip: Irland 0-2 Tyskland (7.25)

Serbien 2.50, uafgjort 3.10, Belgien 2.80

Man forventede, at Belgien og Kroatien ville kæmpe i toppen af Gruppe A, men efter to kampe er det Serbien, der fører gruppen takket være målscore. Belgien har samme pointtal, og denne kamp kunne meget vel blive altafgørende for et spændende hold, der med unge stjerner, som skyder frem i Europas store ligaer, forventes at præstere en god VM-slutrunde i 2014.

Serbiens ydmygende 6-1-sejr over Wales antyder dog, at det bliver yderst vanskeligt for Marc Wilmots hold, og en snæver hjemmesejr, hvor begge hold scorer, kan meget vel være i vente.

Resultattip: Serbien 2-1 Belgien (11.00)

Argentina 1.45, uafgjort 3.90, Uruguay 7.50

Efter at være kommet sløvt fra start i kvalifikationen har Argentina genfundet sin bedste form og er kravlet op i toppen af CONMEBOL-kvalen. Uruguay er blot to point efter, hvilket gør de høje odds fristende, men efter en uafgjort på hjemmebane samt et nederlag i holdets seneste to kampe, burde hjemmeholdet vinde kampen.

Du kan satse på, at Lionel Messi scorer i kampen til 1.95, men Gonzalo Higuain, der har scoret i de seneste tre kvalkampe, giver et lidt bedre odds til 2.25.

Resultattip: Argentina 3-1 Uruguay (12.50)

Colombia 1.50, uafgjort 3.85, Paraguay 6.85

Med to sejre og syv mål i de to seneste kvalkampe ser Colombia på andenpladsen ud til at være det sikreste spil hele aftenen. 1.50 ser måske ikke ud af meget, men når man tænker på, at Paraguay ligger sidst i gruppen, er det et fantastisk odds.

Hjemmesejren burde være sikker med over 3.5 mål til 3.20 som et fristende bonusspil.

Resultattip: Colombia 4-1 Paraguay (28.00)