VM-kvalifikation: Frankrigs VM-drømme på spil i Hviderusland


Hviderusland 6.25 Uafgjort 3.75 Frankrig 1.55 (Kickoff tirsdag 21:00) 


Frankrig og Deschamps har efter fredagens uafgjorte kamp i Georgien (0-0) praktisk taget vinket farvel til førstepladsen i gruppen, da Spanien nu blot skal vinde sine to hjemmekampe i oktober mod Hviderusland og Georgien. Værterne er sidst i gruppen og er allerede igang med at reorganisere sig frem mod kvalifikationen til EM 2016.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Cheftræner for Hviderusland Kondratiev stiller op i en 4-4-1-1-formation med Hleb lige bag ved spydspidsen Rodionov.

Deschamps sværger derimod til 4-4-2 og foretrækker Pogba og Matuidi på den centrale midtbane. I angrebet bliver der plads til Benzema og Giroud, selvom Real Madrid-angriberen ikke har scoret for landsholdet i de seneste 1217 spilleminutter.
 

Form

Hviderusland vil gerne undgå sidstepladsen, men der er ét point op til Georgien og to til Finland.

Frankrig har ikke meget håb om at ende på førstepladsen, og den målløse kamp i Georgien var et hårdt slag for Deschamps' tropper. Les Bleus skal også holde et vågent øje med Finland, der måske kan komme til at true franskmændene i kampen om en playoffplads. De to nationer mødes på St Denis i Paris den 15. oktober.
 

Indbyrdes opgør

De to nationer har kun stået over for hinanden én gang tidligere i Hviderusland - den 3. juni 2011. Dengang var der tale om en EM-kvalkamp, og opgøret endte 1-1.
 

Odds & vurdering

Frankrig er tvunget til at vinde kampen og er da også klar favorit med odds 1.55. Vi forventer ikke en kamp med mange mål og satser derfor på under 2.5 scoringer til odds 1.57.
 

Klik her for at spille på VM-kvalifikationen hos Unibet