VM-kvalifikation: Grækenland viser defensive muskler mod Rumænien


Grækenland 1.92 Uafgjort 3.20 Rumænien 4.25 (Kickoff fredag 20:45)


I Athen lægger befolkningen for en stund de økonomiske og sociale problemer til side og finder sig til rette på tribunerne på 
Georgios Karaiskais-stadion eller foran tv'et for at følge kampen mellem de nationale helte under ledelse af træner Santos og gæsterne fra Rumænien.

Det græske landshold lader til at være godt rustet til playoff, og i kvalgruppen endte Grækenland kun bag ved Bosnien på grund af en dårligere målscore efter blandt andet at have spillet fem hjemmekampe uden at indkassere så meget som ét mål. Det kan vise sig brugbart mod rumænerne, hvor Grækenland skal satse på sejr og rent bur.

Træner Santos må undvære Kone og Papadoupolos, der er skadet, og i hjemmeholdets angreb spiller Mitroglou, der bliver assisteret af Samaras og Salpingidis.

Piturcas Rumænien har gennemlevet en dramatisk VM-kvalifikation, hvor holdet ud over at tabe begge kampe mod Holland også blev besejret på hjemmebane af Tyrkiet, der indtil det sidste lignede et hold, der kunne snuppe playoff-pladsen fra østeuropæerne.

Gæsterne er uden Mutu, der er blevet suspenderet fra landsholdet, efter at stjernen brokkede sig over at være smidt på bænken mod Holland. Chiriches er desuden meldt tvivlsom på grund af en skade. Fremme i angrebet spiller Marica.

De to nationer har spillet masser af kampe gennem historien, men altid venskabskampe. Den seneste blev vundet 3-1 af Rumænien.

Fredag forventer vi en tæt kamp med få mål, hvilket oddsene også reflekterer med odds 1.45 på under 2.5 mål. Vi vælger derfor i stedet at satse på græsk sejr til det fine odds 1.92.


Klik her for at spille på VM-kvalifikationen hos Unibet!