VM-kvalifikation: Italien gør sig klar til Armenien og DanmarkItalien, som Danmark på tirsdag møder på San Siro i Milano, er ligesom Morten Olsen & Co. godt i gang med forberedelserne til de vigtige VM-kvalifikationskampe. Og umiddelbart ser det ud til, at Støvlelandets træner, Cesare Prandelli, pønser på at stille i en 4-3-1-2-formation - i hvert fald i fredagens kamp på udebane mod Armenien.

Det er den samme formation, som det italienske landshold havde så stor succes med i sommerens EM-slutrunde, hvor Gli Azzurri overraskende for de fleste nåede helt frem til finalen. Ifølge den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport bliver det Manchester Citys Mario Balotelli, der kommer til at danne angrebsduo med Romas Pablo Daniel Osvaldo, der blev født i Argentina, men som er berettiget til at stille op for Italiens landshold.

Bag de to skarprettere ser det ud til at blive Milans Riccardo Montolivo, der skal støbe kuglerne. Den tidligere Fiorentina-spiller har ellers ikke fået nogen imponerende start for den kriseramte Milano-klub, men gjorde det dog udmærket i 0-1-nederlaget til lokalrivalen Inter i søndags, hvor han blandt andet scorede et mål, som dog blev annulleret.

Italien ligger pt. nummer ét i Gruppe B med fire point efter to spillede kampe, mens Danmark kun har spillet én. Danmarks modstander fredag, Bulgarien, ligger på andenpladsen med fire point for to spillede kampe, men med et scoret mål mindre end italienerne.

Italiens landstræner, Cesare Prandelli, lægger ikke skjul på vigtigheden af de kommende to kampe, hvor han har valgt at sætte lid til de mere ungdommelige kræfter og ladet EM-spillere som Inters Antonio Cassano og Udineses Antonio Di Natale blive hjemme i deres respektive klubber.

"De er to vanskelige, vigtige og muligvis afgørende kampe. Jeg er overbevist om, at de fejl, vi har begået i de to første kampe (2-2 mod Bulgarien og 2-0 mod Malta, red.) ikke vil gentage sig," siger Prandelli til La Gazzetta dello Sport.

Italien er da også favoritter til at tage de vigtige tre point på udebane mod Armenien fredag aften, hvor 2-tallet giver odds 1.33, mens handicapsejren giver 2.02.