VM-kvalifikation: Optakt og spilforslag til Frankrig-Spanien


Der er meget på spil i Paris tirsdag aften. Det hold, der eventuelt taber, vil med al sandsynlighed blive tvunget til at spille playoff om at komme med til Brasilien i 2014. Frankrig sidder dog med de bedste kort på hånden. To point er Les Bleus foran de spanske europa- og verdensmestre, og opgøret i Madrid endte 1-1.
 

Seneste nyt fra omklædningsrummene

Deschamps vil næppe foretage mange ændringer i forhold til sejren over Georgien fredag. Varane spiller igen i midterforsvaret, og det samme gør Juventus-spilleren Pogba på midtbanen. I den 4-3-3-formation, som den tidligere Marseille-træner sværger til, består den offensive trio af Valbuena, Benzema og Ribery.

Del Bosque kommer til Paris med intentionen om at tage tre point med hjem til Spanien. Xavi er tvivlsom, men han kan meget vel blive klar til at spille i sidste øjeblik. I forsvaret får Arbeloa igen chancen, selvom han så meget usikker ud i den skuffende uafgjorte kamp mod Finland.
 

Form

Frankrig er inde i en rigtig god periode. Fredag slog holdet Georgien, og nu har man chancen for mere eller mindre at sikre sig førstepladsen i Gruppe I foran de spanske favoritter. Del Bosque derimod skal sætte sine spillere op efter det, nogen vil kalde den finske fadæse. Man skal dog aldrig erklære spanierne for døde. I Champions League havde Barcelona også ryggen mod muren mod Milan, men vi ved alle, hvordan den kamp endte...
 

Indbyrdes opgør

I det omvendte opgør i den spanske hovedstad lykkedes det franskmændene at få en 1-1'er i hus i sidste øjeblik. Sidste sommer mødtes de to lande i EM's kvartfinale. Dengang vandt spanierne 2-0 på to mål af Xabi Alonso, hvoraf det ene blev sat ind på straffe.
 

Vurdering

Spanien er udnævnt som favorit til odds 2.25. Oddset på uafgjort - et resultat som hjemmeholdet ikke vil være ked af - er ganske interessant: 3.25. Vi forventer en kamp med over 2.5 mål til odds 2.15.
 

Klik her for at spille på kampen mellem Frankrig og Spanien hos Unibet.