VM-kvalifikation: Optakt og spilforslag til Malta-Italien


Malta har stadig sit første point til gode i VM-kvalen, men det bliver ikke nemt at komme i nærheden af mod Italien tirsdag aften. Prandellis hold er komfortabelt i spidsen for Danmarks gruppe, og en sejr på Malta vil forstærke Gli Azzurris position yderligere.
 

Seneste nyt fra omklædningsrummene

Maltas italienske træner, Pietro Ghedin, stiller i en 4-4-2-formation med to kompakte linjer, der skal forsøge at lukke rummene for de azurblå stjerner. Bogdanovic er ude i hjemmeholdets angreb på grund af karantæne, men Ghedin har igen Sciberras til rådighed. Han er manden med de kreative evner hos malteserne.

Gæsternes hold er i høj grad præget af Juventus- og Milan-spillere. Mens Bianconeri har seks spillere med på landsholdet, er tallet fem for Rossoneri. Formationen vil fortsat være 4-3-1-2 med Giaccherini bag ved Balotelli og El Shaarawy. I løbet af kampen er det muligt, at den italienske landstræner skifter til en 4-3-3 i et forsøg på at brede spillet ud og finde hullerne. Det kan blandt andet gøres ved at sætte Cerci eller Candreva ind.
 

Form

Malta kommer direkte fra 0-6-ydmygelsen i Bulgarien, og efter fire kampe har holdet endnu ikke fået så meget som ét point, mens der er gået hele 12 mål ind - et enkelt har Malta selv formået at score. Tirsdag aften vil holdet som så ofte før forsøge at minimere skaderne. Prandelli & Co. viste i torsdagens venskabskamp mod Brasilien, at holdet er i rigtig god form. Mod Malta skal Italien naturligvis gå efter sejren og efter at lave så mange mål som muligt.
 

Indbyrdes opgør

I de to tidligere indbyrdes opgør på øen har Italien haft det ganske svært. I december 1986 vandt Gli Azzurri 2-0 takket være mål fra Riccardo Ferri og Altobelli, men den tidligere Inter-angriber formåede samtidig at brænde to straffespark. I december 1992 måtte italienerne kæmpe endnu hårdere for sejren. Efter pausen, hvor stillingen fortsat var 0-0, scorede Vialli og Signori, men Italien måtte spille kampen til ende med 10 mand, efter at Franco Baresi blev udvist. Malteserne brændte et straffespark og reducerede få minutter fra slutfløjtet. Det var en hed aften for træner Sacchi og hans udvalgte.
 

Dom

Italien er kæmpefavorit med odds 1.05. Som nævnt har Italien ikke haft det nemt på Malta historisk set, men i aften forventer vi en kamp med over 2.5 mål til odds 1.40.
 

Klik her for at spille på kampen mellem Malta og Italien hos Unibet.

Husk, at du kan se kampen live på Unibet TV!