VM-kvalifikation: Optakt og spilforslag til Schweiz-Cypern


Schweiz 1.18 Uafgjort 6.25 Cypern 15.00 (Kickoff lørdag kl. 17:30)


Schweiz har fået en forrygende start på sin VM-kvalifikation, hvor holdet efter fem kampe fortsat er ubesejret og har et forspring på to point ned til Island og Albanien på de næste pladser. I det hele taget kan landstræner Ottmar Hitzfeld & Co. næppe være utilfredse med den gruppe, man er endt i. Island, Albanien, Norge, Cypern og Slovenien kan ikke ligefrem siges at være skræmmende modstandere, og indtil videre er der da heller ikke meget, der tyder på, at det ikke bliver Schweiz, der går kvalificerer sig direkte til VM i Brasilien.

Lørdag eftermiddag er holdet storfavorit på eget græs mod Cypern, der skuffende kun har vundet én af sine første fem gruppekampe (1-0 på hjemmebane mod Island). Øboerne har ikke vundet i sine seneste fem landskampe, men formåede i den seneste, hjemme mod netop Schweiz, at få uafgjort 0-0 og dermed også holde clean sheet. De to lande har i alt mødt hinanden seks gange gennem tiderne, og schweizerne har vundet de fire, mens Cypern har taget sejren én gang.

Hitzfelds tropper har præsteret glimrende på det seneste, hvor det er blevet til tre sejre og tre uafgjorte, og det er derfor ikke overraskende, at hjemmeholdet er klar favorit i lørdagens kamp i Geneve, om end odds 1.18 er meget lavt sat. Overvej derfor at spille på 1-tallet på handicap 0-1 til odds 1.60 eller på, at hjemmeholdet holder clean sheet til det samme odds. Schweiz har holdt buret rent i sine seneste to kampe, og Cypern fremstår alt andet end skarpe foran kassen med fire mål i fem gruppekampe.

Schweiz bør have klassen til at cementere sin føring i gruppen foran eget publikum, selvom holdet må undvære Hitzfeld på bænken på grund af karantæne. Truppen tæller stærke spillere som Lichtsteiner (Juventus), Senderos (Fulham), Ziegler (Fenerbahce), Inler (Napoli), Shaqiri (Bayern) og Emeghara (Siena) - en parade der ikke er i nærheden af at blive matchet af lørdagens modstander fra Cypern. 2-0 (5.75) lyder resultattippet herfra.
 

Spilforslag:
Sats på, at Schweiz vinder på handicap -1 til odds 1.60


Klik her for at spille på VM-kvalkampen mellem Schweiz og Cypern hos Unibet