VM-kvalifikation: Optakt til Italien-DanmarkItalien 1.50, uafgjort 3.70, Danmark 7.00

Vi har gjort det før. Slået Italien på deres eget græs. For 13 år siden blev det til en dansk 3-2-sejr i EM-kvalen mod Gli Azzurri i Napoli. Tirsdag skal danskerne dog være glade for, at kampen ikke spilles på San Paolo i den syditalienske havneby, der i disse tider bobler af fodboldeufori, men derimod i det på alle måder køligere nord i Milano på San Siro. Her forventes der kun at blive lige knap halvt fyldt, hvilket vil sige omkring 40.000 tilskuere.

Danmark har godt nok spillet en kamp mindre end Gruppe B's førerhold, Italien, men italienerne er allerede fem point foran de rødhvide og har en væsentligt bedre målscore. Lever Italien op til favoritværdigheden tirsdag aften i Milano, så begynder det unægteligt at se sort ud for de danske VM-drømme. Ender opgøret samme aften mellem Tjekkiet og Bulgarien med en sejr til et af holdene, ja, så vil der være henholdsvis otte og seks/fem point op til de to førerhold i gruppen for Morten Olsen &. Co.

Men lad os ikke tage sorgerne på forskud. Italien har trods sin status som ubesejret ikke imponeret i de tre første kampe, og stemningen omkring landsholdet er ikke euforisk i et land, hvor klubfodbolden fylder mest i tilhængernes liv.

Der er fortsat tvivl om, hvorvidt målmand Gianluigi Buffon er klar til kamp, mens Mario Balotelli forventes at starte inde i angrebet sammen med Pablo Osvaldo, der er topscorer i Gruppe B med tre mål i tre kampe. Manchester City-angriberen sad udenfor med influenza i fredagens kamp mod Armenien.

Danmark kan leve med en uafgjort, men det vil ikke for alvor få gang i klaphatten - dertil har de to uafgjorte kampe mod Tjekkiet og Bulgarien kostet for meget. Dermed er der lagt op til en kamp mellem to hold, der begge vil gå efter sejren - sandsynligvis ikke fra første minut, men efterhånden som opgøret udvikler sig.

Nicklas Bendtner sikrede Danmark det ene point i Sofia, og han vil naturligvis være særligt opsat på at finde netmaskerne mod et hold, der tæller massevis af holdkammeraterne fra Juventus. Den store danske angriber har endnu ikke haft held og dygtighed til at markere sig i Italien. Tirsdag giver han odds 14.00 som første målscorer.

Det samme gør klubkammerat og playmaker Andrea Pirlo på modstanderholdet. Den rutinerede midtbanespiller bliver fremhævet som ham, danskerne skal have styr på, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at få noget med hjem fra San Siros delvist kunstige græsplæne. Pirlo scorede Italiens første mål i 3-1-sejren over Armenien - på straffe.

Italien er ikke kendt som et hold, der giver den voldsom gas i kvalifikationsturneringerne til de store slutrunder, hvor holdet dog ofte kommer langt - senest ved EM i sommer, hvor det blev til en finaleplads. Programmet er tætpakket i øjeblikket, og Cesare Prandellis mandskab vil være yderst tilfreds med at snuppe en snæver sejr over Danmark. En 1-0'er eller 2-1'er virker som plausible resultater og giver henholdsvis odds 5.75 og 8.50.

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort på handicap 0-1 til odds 3.50
Sats på, at Andrea Pirlo scorer i kampen til odds 6.00