VM-kvalifikation: Senegal har alt at vinde mod Elfenbenskysten


Senegal 4.50 Uafgjort 3.50 Elfenbenskysten 1.75 (Kickoff lørdag 20:00)


Hvis ikke det havde været for Papiss Cisses sene mål i Abidjan, så havde Elfenbenskysten været videre, mens Senegal var dømt til endnu en afsked med en slutrunde.

Dét mål giver dog lørdagens kamp i Dakar en smule mening, og værterne skal forsøge at lave to mål og samtidig undgå at indkassere scoringer fra en modstander, hvis force ligger i det offensive.

Træneren for Senegal, Giresse, stiller naturligvis med Cisse i angrebet endnu en gang, og bag ved ham ligger tre offensive midtbanespillere i form af Sow, Saivet og den tidligere FC København-stjerne N'Doye. Et mål til udeholdet kan dog betyde "døden" for senegaleserne, og Giresse må undvære forsvarsspilleren Sane, der er ude med en skade.

Elfenbenskysten lignede i den første kamp med afstand det hold, der har mest kvalitet, og Lamouchi insisterer på at spille 4-3-3. Drogba og Kalou, der begge kom på tavlen i første kamp, er stamspillere i angrebet, og ved siden af dem spiller Roma-stjernen Gervinho sandsynligvis på bekostning af folk som Doumbia og Bony. På midtbanen har Lamouchi rejst en defensiv mur bestående af Yaya Toure, Zokora og Romaric.

De to nationer mødte også hinanden i kvalifikationen til VM i Sydafrika 2010, og dengang vandt Elfenbenskysten begge kampe.

Drogba & Co. ser ud til at have det hele i deres hule hånd, men Giresses start-11'er fortæller os, at hjemmeholdet vil blæse til angreb fra start, og typer som Gervinho og Kalou kan have problemer med at komme med tilbage og støtte defensiven. Vi forventer en åben kamp, hvor senegaleserne ikke har noget at tabe. Vi satser derfor på over 2.5 mål til odds 1.98.


Klik her for at spille på VM-kvalifikationen hos Unibet!