VM-kvalifikation: Tunesien tager første stik mod Cameroun og Eto'o


Tunesien 2.45 Uafgjort 3.00 Cameroun 3.00 (Kickoff søndag 19:00)

Det bliver en mærkelig kamp mellem Tunesien og Cameroun søndag aften - ikke mindst fordi de to hold slet ikke skulle have været her. Men vi befinder os i Afrika, og i afrikansk fodbold sker der ofte mærkelige og uforudsete ting og sager. Cap Verde vandt 3-0 i Tunesien, men havde brugt en spiller, der var i karantæne; Togo smadrede Cameroun 3-0, men begik ligeledes den fejl at udtage en spiller, der ikke måtte spille. Og så står vi her i Radès, hvor det i stedet for er Tunesien og Cameroun, der skal slås om en plads i VM i Brasilien.

Det bliver den første kamp på den tunesiske bænk for træner Ruud Krol, der vandt det nationale mesterskab med Club Sportif Sfaxien. Vi kan dermed forvente os et hollandsk inspireret hjemmehold, der stiller i en 4-3-3-formation med højt presspil.

Hos Cameroun er den vigtigste nyhed, at Eto'o vender tilbage på landsholdet. Superstjernen forlod landsholdet efter, at han - med sine egne ord - var blevet generet af visse medlemmer af landets fodboldforbund, men nu har den nuværende Chelsea-angriber stillet sig til rådighed for landstræner Finke. Hvis han er klar til at spille, kan han gøre hele forskellen.

Tuneserne bør dog udnytte hjemmebanefordelen, og med et odds på 2.45 satser vi på en sejr til Krol & Co.


Klik her for at spille på VM-kvalifikationen hos Unibet