VM-playoff: Sensationsholdet Burkina Faso jagter VM-billet i Algeriet


Algeriet 1.50 Uafgjort 3.80 Burkina Faso 7.00 (Kickoff tirsdag 19:15)


Tirsdag aften afsluttes playoffrunden i den afrikanske VM-zone, og mens Ghana kan føle sig nogenlunde sikker før sin rejse til Egypten efter at have vundet 6-1 i den første kamp, så er opgøret mellem Algeriet og Burkina Faso helt åbent.

Halilhodzic & Co. er klar favorit - dels fordi holdet spiller på hjemmebane, og dels fordi holdet scorede to gange i den første kamp på fremmed græs (sejr til Burkina Faso på 3-2). Algeriet kan også stille med de bedste spillere, og nordafrikanerne stiller op i en 4-2-3-1-formation med Belfodil som spydspids og Feghouli, Djebbour og Soudani bagved. Inter-spilleren Taider spiller på den defensive midtbane sammen med Yebda.

Burkina Faso fortsætter med at imponere. Efter at have nået finalen ved Africa Cup of Nations i januar, hvor man tabte til Nigeria, satser det lille afrikanske land på at nå til VM for første gang i landets historie. Træner Path har Alain Traorè med igen, hvilket betyder, at den offensive midtbanemand fra Lorient spiller fra start. Burkina Faso satser stort på de spillere, der var med til at nå finalen ved de afrikanske mesterskaber - ikke mindst Rennes-fløjen Pitroipa, der kan true Algeriets bagerste. I forsvaret er Koffi ude med karantæne.

Algeriet er som sagt storfavorit med et ret lavt odds på 1.50. Vi forventer ikke desto mindre en tæt kamp, hvor Burkina Faso vil sælge sig selv meget dyrt. Vi satser på, at begge hold scorer til odds 2.25.


Klik her for at spille på VM-playoff hos Unibet!