Copa del Rey: Atletico Madrid og Athletic går efter målene


Atletico Madrid 1.35 Uafgjort 5.00 Athletic Bilbao 9.00 (Kickoff torsdag 21:00)


Torsdag aften afsluttes de første kampe i kvartfinalerne i den spanske pokalturnering, Copa del Rey, og de sidste to klubber, der skal dyste, er Atletico Madrid og Athletic Bilbao, der står over for hinanden klokken ni på Calderon i Madrid.

Værterne er kommet en smule i vanskeligheder efter at have vundet fem kampe i træk i ligaen og besejret Valencia i ottendedelsfinalerne i pokalturneringen. Efter det uafgjorte resultat i topkampen mod Barcelona spillede Simeones tropper endnu en gang uafgjort på eget græs, da Sevilla kom på besøg, hvilket betød, at Real Madrid er kommet uhyggeligt tæt på i tabellen.

Copa del Rey er en af de vigtige prioriteringer for Los Colchoneros, der er forsvarende mestre, og vi får næppe den store rotation at se torsdag aften, før det lille derby mod Rayo Vallecano venter søndag. I angrebet regner vi med at få Diego Costa og Adrian at se, hvilket betyder, at Villa starter på bænken.

Athletic Bilbao er inde i en fin rytme i La Liga, hvor det nye San Mamès er blevet et fort, sådan som det tidligere stadion også var. Ni sejre på hjemmebane er det blevet til i ligaen, mens to er endt uafgjort, og ingen er tabt. Selvom Bilbao kom bagud i mandagskampen mod Valladolid, lykkedes det Valverdes drenge at kæmpe sig tilbage og vinde 4-2. I den forgangne runde eliminerede Athletic Betis Sevilla, og torsdag vil baskerne prøve at få det mål, der vil gøre det en del nemmere at avancere på hjemmebanen i returkampen.

De to klubber har allerede mødt hinanden på Calderon i denne sæson. Det var tilbage i november, og dengang vandt hjemmeholdet sikkert 2-0. Torsdag aften forventer vi en tæt og hårdt spillet kamp, der nok bliver mere åben, end ligaopgøret var. Værterne skal forsøge at få et godt udgangspunkt inden den svære returkamp, og gæsterne vil gøre alt for at få et potentielt afgørende udebanemål. Vi satser derfor på over 2.5 mål til odds 1.70.


Klik her for at følge vores dækning af La Liga på Blog.unibet.com!