Fem grunde til at Ronaldo er bedre end Messi


Ronaldo er mere alsidig

Ronaldo kan spille rollen som fløj, offensiv midtbanespiller eller angriber og er altid i stand til at blive den vigtigste spiller på holdet, uanset om det er i Manchester United, Real Madrid eller på det portugisiske landshold. Kan Messi spille på fløjen? Muligvis, men ikke med samme gennemslagskraft som CR7.
 

Ronaldo er bedre i luften

Ganske enkelt: Ronaldo er en større trussel i luftrummet end Messi. Portugiseren er en dødelig kraft i de højere luftlag, mens Messis hovedstødsscoringer er sjældne samleobjekter.
 

Ronaldo kan med begge ben

Lionel Messi kan drible forbi alverdens forsvarskæder udelukkende ved hjælp af sin venstre fod, men hvad med hans højre? Hans højre fod er væsentligt svagere, mens Ronaldo kan med begge ben og udgør en lige så stor trussel med venstreskøjten som med den højre ditto.
 

Ronaldo er bedre for sit landshold

Cristiano Ronaldo har leveret varen ved VM og ved andre større turneringer for sit land og bliver bare ved med at være den bedste for Portugal. Det er sjældent, vi ser Messi spille op til sit bedste for Argentina.
 

Ronaldo har bevist sit værd uden for Spanien

Mens Messi kun har vist sit store talent inden for Spaniens grænser, så har Ronaldo også præsteret i den bedste engelske række, der er den hårdeste og mest fysisk krævende af dem alle. Hvor god vil Messi være, hvis man fjerner ham fra La Liga?


Hvordan klarer Ronaldo og Messi sig i weekenden? Se Unibets odds på La Liga her!